Need For Speed™ viert 30 jaar met content gepland gedurende het hele jaar in Unbound

0
421

Om de 30e verjaardag van de iconische Need for Speed-franchise te vieren, staat er voor NFS Unbound weer een jaar vol content op het programma. Het biedt spelers een heleboel nieuwe en verbeterde functies en de kans om de toekomst van de serie vorm te geven. Het team heeft zich voorgenomen om de komende 12 maanden vier nieuwe volumes content uit te brengen, met thematische updates, nieuwe modes, events, uitdagingen, leaderboards, voertuigen en nieuwe progressiemogelijkheden.

Vanaf deel 6 bevat elk deel een Speedpass met 45 gratis contentniveaus en een Premium Speedpass met 30 extra betaalde premiumitemniveaus. Twee nieuwe, volledig aanpasbare auto’s worden ook aangeboden als onderdeel van de Speedpass, evenals andere aanpassingscontent. In deze updates richt het NFS-team zich ook op de meest gevraagde bugfixes en verbeteringen.

In het tweede jaar van content is NFS Unbound erop gericht om spelers de ultieme NFS-ervaring te bieden. Het team streeft naar voortdurende verbetering en wil de gameplay-ervaring het hele jaar door verbeteren op basis van feedback van spelers. Ga voor meer informatie naar de blogpost.