Xiaomi onthult zijn nieuwe serie aangesloten armbanden en horloges

0
414

Xiaomi, een bedrijf op het gebied van elektronica en verbonden producten dat bekend staat om zijn smartphones en slimme producten die verbonden zijn via een IoT-platform, kondigde vandaag de lancering aan van zijn nieuwste reeks verbonden horloges en armbanden.

 

Het nieuwe assortiment, dat naast de Xiaomi 14-serie wordt gelanceerd, omvat de Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch S3 en Xiaomi Watch 2, en belooft de ervaring van gebruikers in elk aspect van hun leven te verrijken: voor sport, gezondheid en welzijn.

Wanneer sport stijl wordt: Xiaomi Smart Band 8 Pro

De Xiaomi Smart Band 8 Pro biedt verbeterde personalisatie, met geavanceerde tracking van sportprestaties, uitgebreide gezondheidsmonitoring en andere verbonden functies voor een uitzonderlijke gebruikerservaring die stijl en functionaliteit combineert.

De Xiaomi Smart Band 8 Pro heeft een nieuw 1,74-inch rechthoekig AMOLED-scherm met een verbeterde vernieuwingsfrequentie van 60Hz en een resolutie van 336×480 pixels. Dun en licht, deze verbonden polsband is slechts 9,99 mm dik en weegt slechts 22,5 gram.¹ De wijzerplaat heeft een stijlvolle metalen contour, beschermd door Corning® Gorilla® Glass Victus® frontglas.

De armband is ook uitgerust met een lichtsensor die zich automatisch aanpast aan het omgevingslicht, zodat het display goed leesbaar is in verschillende lichtomstandigheden.

De Xiaomi Smart Band 8 Pro, verkrijgbaar in zwart of zilver, is een echte modeaccessoire en wordt geleverd met eenvoudig verwisselbare bandjes in verschillende materialen en kleuren, zodat hij bij elke look past.² En om aan ieders smaak te voldoen, biedt de Xiaomi Smart Band 8 Pro een selectie van meer dan 200 wijzerplaten.³

De Xiaomi Smart Band 8 Pro geeft je toegang tot sporttracking op professioneel niveau, met meer dan 150 sportmodi om uit te kiezen. Hij komt tegemoet aan ieders interesses met een breed scala aan oefeningen. Voor hardloopliefhebbers kun je met de functie voor verbonden hardlopen je gewenste snelheid instellen voordat je op pad gaat, waarbij je tempoherinneringen krijgt om je te helpen de vaart erin te houden. Het apparaat biedt ook 10 hardlooplessen, met wetenschappelijk en intuïtief advies tijdens de workouts. De ingebouwde 3D-oefeninganimatie geeft ook duidelijk, visueel advies voor de warming-up en stretching, om je lichaam beter voor te bereiden op de activiteit.⁴

De verbonden polsband is ook uitgerust met functies voor gezondheidsbewaking. Deze is uitgerust met een nieuwe 4-kanaals hartslagmonitoringmodule met geavanceerde technologie die meerdere sensoren gebruikt om continu de hartslag te monitoren en gegevens in realtime op te slaan.⁵

De Xiaomi Smart Band 8 Pro heeft een 289mAh batterij, die 23% langer meegaat vergeleken met zijn voorganger. Bij dagelijks gebruik kan hij tot 14 dagen meegaan, 2 dagen langer dan de vorige generatie. Dit zorgt voor langdurig gebruik zonder al te veel op te hoeven laden.⁶ De verbonden armband bevat ook een GNSS-plaatsbepalingssysteem waarmee gebruikers altijd hun locatie weten, zelfs zonder hun telefoon. De 5ATM-gecertificeerde Xiaomi Smart Band 8 Pro is uitgerust met een breed scala aan tools, zoals de Alexa stemassistent en de “vind mobiele telefoon” functionaliteit, om het dagelijks leven makkelijker te maken.

Stel je eigen stijl samen met de Xiaomi Watch S3

De Xiaomi Watch S3 is een multifunctioneel connected horloge met een klassiek ontwerp dat zowel aan de praktische als esthetische behoeften van gebruikers voldoet.

De Xiaomi Watch S3 heeft een groot, rond AMOLED-scherm van 1,43 inch en een lichtgewicht frame van aluminiumlegering en ontleent zijn ontwerp aan klassieke horloges. De Xiaomi Watch S3 biedt gebruikers een nieuw niveau van personalisatie, met verwisselbare randen en bandjes. Draai simpelweg aan de bezel om deze te veranderen en een unieke wijzerplaat te creëren.⁷ Aan de meer dan 180 vrije wijzerplaten is de mogelijkheid toegevoegd om automatisch afbeeldingen te overlappen, waarbij fotogegevens worden geïmporteerd om een gepersonaliseerde en unieke wijzerplaat te creëren.

De Xiaomi Watch S3 biedt superieure prestaties en een verbeterde gebruikerservaring dankzij het nieuwe Xiaomi HyperOS systeem, dat zorgt voor snellere verbindingen en betere synchronisatie van informatie. Het horloge heeft een ultralange batterijlevensduur tot 15 dagen, zodat het gebruikers onderweg kan vergezellen. Hij laadt snel op en kan tot twee dagen worden gebruikt in slechts 5 minuten. Gebruikers kunnen ook iets nieuws ontdekken op de Xiaomi Watch S3: het is nu mogelijk om gepersonaliseerde handelingen uit te voeren met slechts één hand. Met verschillende polsbewegingen kunnen gebruikers hun telefoon bedienen door oproepen te weigeren, het weer te controleren of foto’s te maken.

Op het gebied van sportprestaties biedt de Xiaomi Watch S3 iets nieuws met wintersportmodi, die te vinden zijn tussen de 150 sportmodi. Gebruikers kunnen genieten van een betere ervaring dankzij de skimodus, die nauwkeurige positionering biedt met verbeterde antenneontvangst en het dual-band L1 L5 GNSS-systeem. Er zijn ook 10 hardloopcursussen om hardlopers van verschillende niveaus te helpen hun prestaties te optimaliseren, of ze nu hun uithoudingsvermogen willen vergroten of gewoon calorieën willen verbranden.

Het biedt geavanceerde mogelijkheden om de gezondheid te volgen, met een 12-kanaals hartslagmonitoringmodule die de hartslag nauwkeuriger meet dan voorgaande modellen. Het horloge bevat ook een nieuwe functie genaamd Sleep Animal. Door slaapgegevens van de afgelopen 7 dagen te analyseren, genereert het horloge een ‘Sleep Animal’ naar het beeld van de drager.

Slimmer bij elke draagbeurt: Xiaomi Watch 2

De Xiaomi Watch 2 biedt gebruikers een uitzonderlijke ervaring met zijn vele functies en elegante design.

De Xiaomi Watch 2 is uitgerust met Google Wear OS en biedt gebruikers een soepele en stabiele verbonden horloge-ervaring. Het horloge bevat 5 van de meest gebruikte applicaties en ondersteunt meer dan 200 applicaties van derden, wat een breed scala aan mogelijkheden biedt. Om snelle en efficiënte prestaties te garanderen, wordt de Xiaomi Watch 2 aangedreven door het Snapdragon® W5 Gen 1 platform voor wearables. De dual-core architectuur zorgt voor krachtige prestaties en een laag energieverbruik, voor een lange batterijduur tot 65 uur bij normaal gebruik dankzij een 495 mAh batterij en 32G opslag.

De Xiaomi Watch 2 heeft een slank en verfijnd ontwerp met een 1,43″ AMOLED-scherm en een middenframe van aluminiumlegering. Met een gewicht van ongeveer 37 gram is dit horloge comfortabel om te dragen tijdens het sporten of ’s nachts. Het is ook verkrijgbaar met een zwart of zilverkleurig bandje en verschillende materialen om je outfit compleet te maken.

Voor het eerst beschikt de Xiaomi Watch 2 over afstandsbediening van de camera van je smartphone, zodat je het beeld direct op je pols kunt bekijken om foto’s en video’s te maken. Een bijzonder handige functie voor fotografieliefhebbers.

De Xiaomi Watch 2 ondersteunt meer dan 160 sportmodi, waaronder nieuwe modi voor wintersport. Het kan de afstand en gemiddelde snelheid van elke afdaling registreren en zelfs skipistes in kaart brengen. Dual-band L1 L5 GNSS helpt gebruikers om zichzelf nauwkeurig te lokaliseren in de sneeuw of andere uitdagende omgevingen. Na de samenwerking met Strava heeft Xiaomi de samenwerking met Suunto uitgebreid naar de Xiaomi Watch 2. Deze samenwerking stelt gebruikers in staat om eenvoudig te synchroniseren met de Xiaomi Watch 2. Dankzij deze samenwerking kunnen gebruikers hun sport- en slaapgegevens eenvoudig synchroniseren tussen Mi Fitness en deze applicaties, waardoor een ononderbroken gegevensregistratie wordt gegarandeerd bij gebruik van de Xiaomi Watch 2.

De Xiaomi Watch 2 biedt ook een verbeterde en zeer nauwkeurige ervaring op het gebied van gezondheidstracking met een update voor het 12-kanaals hartslagcontrolesysteem. Het algoritme voor slaapmonitoring integreert bloedzuurstof- en ademhalingsgegevens voor een complete analyse met steeds nauwkeurigere gegevens. De Mi Fitness app biedt ook de intrigerende Sleeping Animals functie, die een dier creëert dat representatief is voor zijn slaappatroon.

Prijzen en beschikbaarheid:

De Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch 3 en Xiaomi Watch 2 zullen verkrijgbaar zijn bij toonaangevende Xiaomi retailers.

Xiaomi Smart Band 8 Pro: verkoopprijs vanaf €69,99

Xiaomi Watch S3: verkoopprijs vanaf 149,99 euro

Xiaomi Watch 2 : verkoopprijs vanaf 199,99 euro