Forest Land onthuld in een nieuwe trailer voor SAND LAND!

0
424

Bandai Namco Europe heeft een nieuwe trailer vol actie uitgebracht voor de videogame SAND LAND , waarin het bestaan van Forest Land wordt onthuld! Deze nieuwe wereld en nieuwe personages zijn speciaal voor de videogame en animatieserie bedacht door mangaschrijver Akira Toriyama en breiden de wereld van SAND LAND uit met nieuwe avonturen.

Achter de duinen en brandende zon van de woestijn ligt een weelderig land genaamd Forest Land. Hoewel het op het eerste gezicht vredig lijkt, wordt deze plek geregeerd door een woest leger dat zich tegen ZAND LAND verzet. Aan het hoofd van dit leger staat Muniel, formidabel ondanks zijn kinderlijke gelaatstrekken. Hij is vastbesloten zijn land te redden door een voorraad Aquanium in handen te krijgen, een krachtige maar gevaarlijke grondstof, en hij is niet van plan zich zonder slag of stoot terug te trekken.

Het is weer een uitdaging voor Beëlzebub, zijn vrienden en zijn nieuwe bondgenoten, met de belofte van een aantal explosieve gevechten tegen elk van de generaals in het leger van Forest Land. Ondersteund door Ann kunnen spelers vertrouwen op haar moed in de strijd en haar uitstekende mechanische vaardigheden om hun voertuig efficiënter en krachtiger te maken.

SAND LAND verschijnt op 26 april 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en PC. Er is nu een demo beschikbaar op alle platforms om je eerste stappen in SAND LAND te zetten.