Google presenteert zijn nieuwe Pixel-producten

0
170

op zijn jaarlijkse Made By Google-evenement stelt Google de nieuwste producten uit zijn Pixel-reeks voor: smartphones (Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL en Pixel 9 Pro Fold), koptelefoons (Pixel Buds Pro 2) en een smartwatch (Pixel Watch 3). Deze geavanceerde nieuwe Google-toestellen zijn vanaf 13 augustus te pre-orderen in de Google Store en zullen ook te koop zijn bij Proximus en MediaMarkt. Vanaf 22 augustus zijn de Pixel 9 en Pixel 9 Pro XL ook verkrijgbaar in de winkels van Proximus en MediaMarkt en via de Google Store.

Prijzen en informatie :

  • Pixel 9 (128 GB: €899, 256 GB: €999)
    De Pixel 9 heeft een vernieuwd ontwerp waarin de camera centraal staat, met een evolutie van Google’s iconische camerabalk. Het sculpturale ontwerp is niet alleen indrukwekkend, maar ligt ook prettig in de hand. Bovendien is de hele Pixel 9-serie twee keer zo duurzaam als de Pixel 8 en is de telefoon uitgerust met de nieuwe Google Tensor G4, de krachtigste Pixel-chip tot nu toe. Als je zonder netwerk zit en hulp nodig hebt, kan Satellite SOS je ook verbinden met de hulpdiensten. De Pixel 9-telefoons zullen de eerste op grote schaal verkrijgbare Android-telefoons met deze technologie zijn en zijn verkrijgbaar vanaf £899. De telefoon is verkrijgbaar in Vulcanic Black, Porcelain, Almond Green en Peony Pink. Klik hier voor meer informatie.
  • Pixel 9 Pro (128 GB: €1099, 256 GB: €1199, 512 GB: €1329)
    Met een strak, stijlvol ontwerp en een batterij die 20% langer meegaat dan de Pixel 8, biedt de Pixel 9 Pro ook de beste Pixel-camera tot nu toe, voor nog scherpere foto’s. Net als de Pixel 9 is de Pixel 9 Pro uitgerust met de nieuwe Tensor G4. Bovendien vind je ook Gemini Live op de Pixel 9 Pro, zodat je naadloos kunt bellen en chatten met Gemini vanaf je telefoon.Je kunt de Pixel 9 Pro kopen vanaf €1099. De telefoon is verkrijgbaar in Vulcanic Black, Porcelain, Almond Green en Peony Pink. Klik hier voor meer informatie.
  • Pixel 9 Pro XL (128 GB: € 1199, 256 GB: € 1299, 512 GB: € 1429, 1 TB: € 1689)
    De Pixel 9 Pro XL is de grote broer van de Pixel 9 Pro. Deze krachtige telefoon van Google combineert een elegant, verfijnd ontwerp met krachtige prestaties en een batterij die de hele dag meegaat. Met de Pixel 9 Pro XL maak je foto’s en video’s die de wereld om je heen nog levendiger vastleggen. Bovendien is de Pixel 9 Pro XL voorzien van de nieuwe Tensor G4 en Gemini Live technologieën.Je kunt de Pixel 9 Pro XL kopen vanaf €1199. De telefoon is verkrijgbaar in Volcanic Black, Porcelain, Almond Green en Peony Pink. Klik hier voor meer informatie.
  • Pixel 9 Pro Fold (256 GB: €1899, 512 GB: €2029)
    De Pixel 9 Pro Fold biedt Google’s grootste scherm ooit in een nog slanker opvouwbaar ontwerp. Dit nieuwe model combineert de beste hardware en software van Google met een elegant ontwerp, een geavanceerd camerasysteem en meerdere schermen. Dankzij de nieuwe Tensor G4-chip biedt de Pixel 9 Pro Fold geavanceerde prestaties en meer efficiëntie voor al je dagelijkse toepassingen.Je kunt de Pixel 9 Pro Fold kopen vanaf € 1.899. De telefoon is verkrijgbaar in Volcanic Black en Porcelain. Klik hier voor meer informatie.
  • Pixel Buds Pro 2 (€ 249)
    De Pixel Buds Pro 2 zijn voor het eerst uitgerust met een Tensor A1-chip, waardoor ze optimale audiokwaliteit en verbeterde ruisonderdrukking bieden. Wanneer de actieve ruisonderdrukkingsfunctie is geactiveerd, gaan de oordopjes tot 8 uur mee en de oplaadcase biedt nog eens 30 uur. Pixel Buds Pro 2 zijn ontworpen voor maximaal comfort en een betere pasvorm. Met Gemini profiteren ze ook van een handsfree virtuele assistent. En natuurlijk zijn de gebruikelijke praktische functies, zoals Clear Calling en Conversation Detection, ook aanwezig in deze nieuwe versie.De Pixel Buds Pro 2 zijn verkrijgbaar vanaf € 249,-. De oordopjes zijn verkrijgbaar in Porcelain, Sage Green, Almond Green en Peony Pink. Klik hier voor meer informatie.

  • Pixel Watch 3 (41 mm) (WiFi: €399, LTE: €499), Pixel Watch 3 (45 mm) (WiFi: €449, LTE: €549)
    Met een volledig nieuw design biedt de Pixel Watch 3 nog geavanceerdere prestaties. Het horloge is verkrijgbaar in twee maten, de originele 41 mm en de gloednieuwe 45 mm, en beide zijn voorzien van Google’s meest geavanceerde Actua-schermen, die twee keer zo helder zijn als voorheen. De Pixel Watch 3 introduceert ook drie nieuwe tools om fitness en herstel beter op elkaar af te stemmen: Daily Readiness, Cardio Load en Target Load. Voor hardlopers biedt de Pixel Watch 3 krachtige nieuwe functies: het helpt je bij het plannen van je runs, begeleidt je door je trainingssessies en geeft elke stap van je voortgang weer. Een andere nieuwe functie is hartslagdetectie, een innovatie die levens kan redden. Je kunt de Pixel Watch 3 kopen vanaf £ 399. Het 41 mm horloge is verkrijgbaar in vier kleurencombinaties: Matzwart/Volcanic Black, Gepolijst Zilver/Porselein, Champagne Goud/Sage Green en Gepolijst Zilver/Roze Quartz. Het 45 mm horloge is verkrijgbaar in Matzwart/Volcanic Black, Gepolijst Zilver/Porselein en Matte Sage/Sage Green. Klik hier voor meer informatie.