Ontdek je dagelijkse leven als ambulancechauffeur in Ambulance Life: A Paramedic Simulator

0
393
NACON, uitgever van videogames, is verheugd de eerste gameplay vanAmbulance Life: A Paramedic Simulator te kunnen delen. De titel is ontwikkeld door Aesir Interactive, de studio achter de hitsimulatie Police Simulator: Patrol Officers, en nodigt spelers uit om het spannende dagelijkse leven van een ambulancechauffeur te ervaren. Ambulance Life: A Paramedic Simulator komt dit najaar uit op PlayStation®5, Xbox Series X|S en PC.
Alle onderdelen zijn hierte vinden

Hoe is het om paramedicus te zijn en heb jij het in je om het te worden?Ambulance Life: A Paramedic Simulator laat je dat ontdekken. Kruip achter het stuur van je voertuig en ga zo snel mogelijk naar de plaats van een ongeluk. Daar aangekomen moet je de situatie analyseren door de patiënt te ondervragen, de nodige tests uitvoeren met de vele instrumenten die je tot je beschikking hebt om een voorlopige diagnose te stellen en eerste hulp te bieden.

De volgende stap is om de patiënt naar het ziekenhuis te brengen. Het is tijd om je zwaailichten aan te zetten en je sirene op volle toeren te laten draaien! Gebruik je rijvaardigheid om door de drukke straten te navigeren en de beste route te vinden.

Soms wordt je werk verstoord door catastrofale gebeurtenissen. In deze bijzonder dramatische noodsituaties krijg je te maken met grote aantallen gewonden, die snel gediagnosticeerd en behandeld moeten worden. Elke minuut telt, en niet alle slachtoffers kunnen worden gered. Je komt voor morele dilemma’s te staan die een directe invloed hebben op de overlevingskansen van patiënten: probeer het hoofd koel te houden om zoveel mogelijk slachtoffers te redden.