Holomento meldt zich weer met de enorme Evenfall Update!

0
148

Holomento, de verbluffende permadeath actie-RPG met rogue-lite elementen, waarin spelers niet alleen een enorme wereld verkennen, maar deze ook weer opbouwen, heeft zojuist een enorme content update gekregen op Steam en Good Old Games. De Evenfall Update is een enorme mijlpaal in de ontwikkeling van Holomento, waarbij tonnen aan systemen worden herwerkt en nog zwaardere tonnen aan Content worden toegevoegd.

Bekijk de verse Update Trailer!

Holomento biedt een handgemaakte massieve overwereld die de speler in de loop der tijd kan beïnvloeden, terwijl de kerkers procedureel worden gegenereerd. Spelers moeten dorpen en steden herbouwen, binnenwegen vrijspelen en verschillende uitdagingen voltooien. Verzamel grondstoffen, vervul queesten, vecht tegen gevaarlijke monsters in de wildernis en verken mysterieuze kerkers.

De Evenfall Update is de grootste druppel nieuwe systemen, functies en content die het spel tot nu toe heeft ontvangen tijdens zijn Early Access reis. Spelers kunnen nu de vers toegevoegde Travelers’ Guild ervaren, inclusief een nieuwe mini-dungeon. Daarnaast is het bouw- en upgradesysteem voor steden herwerkt en opnieuw ontworpen en nu verbonden met een volledig uitgewerkte questlijn, hebben talloze nieuwe vijanden hun weg naar het spel gevonden en heeft een hele verzameling regio’s een facelift gekregen.

Toen Holomento in april 2022 in Early Access werd gelanceerd, was het een compleet ander spel en de feedback van de community heeft het spel niet alleen verbeterd, maar de hele ontwikkeling radicaal beïnvloed. Sinds de lancering zijn veel systemen, van combat tot hoe quests werken, bijgewerkt op basis van de feedback van spelers, waardoor het spel een unieke genremix is geworden die nu volgestopt wordt met content voor talloze uren puur gameplayplezier.

Holomento is nu uit op Early Access en heeft zojuist zijn grootste content update gekregen tijdens de Early Access reis. Geïnteresseerde spelers kunnen het spel nu aanschaffen voor 20% korting en helpen bij het vormgeven van verdere updates. De volledige lancering staat gepland voor begin 2024 op PC en…met misschien meer systemen.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici