Leid een woeste verovering in Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin, een groots real-time strategiespel voor pc en consoles

0
189

Grens Developments kondigde vandaag Age of Sigmar: Realms van Ruineen grote real-time strategie beschikbaar op PlayStation® 5, Xbox Serie X|S, en PC via Steam en Epic Games Storein in samenwerking met Games Workshop®. In fantasiewereld van Age of Sigmarzullen spelers het bevel voeren over vier unieke facties in dynamische real-time gevechten. Ze zullen een gescripte single-player campagne en het opnemen tegen krijgsheren via de modi multiplayer cross-platform online 1v1 en 2v2.

Bekijk de trailer hieronder:

12_1

Warhammer Age of Sigmar: Realms van Ruin zal zich afspelen in Ghurhet wilde wilde van de beesten, een onherbergzaam en gewelddadig land waar alleen de sterken overleven. In de single-player campagnesturen de troepen van Orde de omgevormde hemelse kampioenen, bekend als de Stormcast Eternals om dit rijk te heroveren. Na het opzetten van een precaire basis op dezevijandige plaatsenwordt hun fort ernstig bedreigd door de Kruleboyzde sinistere en gewelddadige Orruk die hun intrek hebben genomen in Ghur. Wanneer de leider van deze Stormcast, Sigrunhoort van het bestaan van een bron van arcane kracht die in staat is ze hen te beschermen tegen de Kruleboyzwagen hij en zijn troepen zich in de moerassen en riskeren hun leven om het te verkrijgen, daarmee begint het filmische verhaal van de campagne over wanhopig overleven. Samen geschreven met Gavin Thorpeauteur van Black Librarydit rijke verhaal van Age of Sigmar is gebaseerd op de Kruistochten van Dawnbringer uit de laatste editie van het tabletop spel.

Warhammer Age of Sigmar: Realms van Ruin werd tegelijkertijd ontwikkeld voor consoles en PC. Spelers die een controller gebruiken zullen DirectStep, een innovatieve nieuwe real-time strategie-interface die tactische directheid biedt in het heetst van de strijd. Met behulp van de analoge sticks en een paar simpele drukken op de knoppenkunnen spelers snel door hun squads scrollen, orders geven en de vijand aanvallen. Dit systeem geeft Xbox- en PlayStation®-gamers de flexibiliteit en reactiesnelheid van de muis en het toetsenbordvan hun favoriete besturingssysteem. Pc-gamers zullen kunnen genieten van het klassieke muis- en toetsenbordbesturingssysteem waar fans van vroege RTS-spellen de voorkeur aan gaven.

15

Met een breed scala aan missies en modi, zullen gevechten nooit meer hetzelfde zijn in Realms van Ruin. Met vier speelbare facties totaal verschillend van elkaar van elkaar kunnen spelers hun legers bijeenbrengen en krachtige eenheden inzetten om het tij van de oorlog in hun voordeel te keren krachtige eenheden om het tij van de oorlog in hun voordeel te keren. Van piloten piloten tot zware monstersmystieke tovenaars en machtige helden, elk met hun eigen sterke en zwakke punten. Spelers zullen het uitvechten op de Arcane Conduits om grondstoffen te verzamelen, hun troepen te verbeteren en te specialiseren met behulp van technologiebomenterwijl de strijd controleren op verschillende om de overwinning te behalen.

Authenticiteit is de kern van Warhammer Age of Sigmar: Realms van Ruin. Elke eenheid is nauwkeurig gemodelleerd naar zijn tabletop tegenhangermet superieure animatie en grafische getrouwheid, en biedt spelers een dramatische en spannende visie van hetAge of Sigmar universum. Zelfs Ghur komt tot leven met verrassend gedetailleerde en gevarieerde en gevarieerd, wemelend van wilde dieren en omgevingsobstakels die de strategieën van de spelers vorm zullen geven.

Warhammer Age of Sigmar: Realms van Ruin is de definitieve real-time strategie ervaring gebaseerd op Games Workshop’s miniaturen spel®. Meer informatie wordt de komende maanden onthuld, waaronder extra facties, modi en functies, evenals de eerste gameplay trailer die in juni wordt verwacht.

Bovendien, Warhammer Age of Sigmar: Realms van Ruin zal beschikken over twee bèta’s multiplayer open op alle platforms. Le data worden binnenkort bekendgemaakt. Spelers kunnen hun interesse registreren op het volgende adres www.aosrealmsofruin.com/en-EN.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici