Met OLED-technologie creëert Samsung een nieuwe speeltuin voor gamers. Ontdek de wereldwijde lancering van de nieuwe Odyssey OLED G9

0
26

S Werelds eerste DQHD OLED-monitor is voorzien van AI-gebaseerde scaling en een ongelooflijk snelle responstijd van 0,03 ms (GtG), waardoor gamers midden in de actie zitten.

Samsung kondigde vandaag de wereldwijde lancering van de nieuwe Odyssey OLED G9 gaming monitor (model G95SC), met geavanceerde AI-upscaling technologieën.1 De nieuwe monitor bouwt voort op het succes van vorig jaar Odyssey OLED G8 (model G85SB) en luidt een nieuw tijdperk van OLED gaming in.

« Vorig jaar zagen we het succes en de interesse die de Odyssey OLED G8 genereerde. We voldeden aan de eisen en verwachtingen van zelfs de meest ervaren gamers. Daarom kijken we uit naar de introductie van de Odyssey OLED G9, waarbij alle verwachtingen overtroffen zullen worden, » zegt Evert Van Camp, Display Director bij Samsung Benelux. « Met de introductie van de Odyssey OLED G9 en zijn ongeëvenaarde beeldkwaliteit leggen we de lat voor OLED gaming nog hoger. »

De nieuwe Odyssey OLED G9 heeft een afmeting van 49 inch en een kromming van 1800R. Het is de eerste OLED-monitor met Dual Quad High Definition (DQHD; 5.120 x 1.440) resolutie en een 32:9 beeldverhouding. Dankzij het grote formaat en de schermbreedte die gelijk is aan twee QHD-schermen naast elkaar, kunt u zich volledig onderdompelen in ultrabrede panorama’s. En met een snelle grijs-naar-grijs reactietijd (GtG) van 0,03 ms en een verversingssnelheid van 240 Hz heb je een streepje voor op andere gamers.

De Odyssey OLED G9 onderscheidt zich van andere OLED gaming monitoren dankzij de Neo Quantum Processor Pro. Een deep learning-algoritme analyseert beelden op intelligente wijze en schaalt ze automatisch om de helderheid aan te passen en het contrast te verhogen. Hierdoor kan de monitor elk detail opnieuw weergeven en de meest verbluffende beelden leveren, pixel voor pixel.

AMD FreeSync™ Premium Pro verbetert de ongelooflijk vloeiende gameplay van de Odyssey OLED G9 nog verder. Met DisplayHDR™ True Black 400 geeft de monitor ongelooflijke details en levendige kleuren weer, ongeacht welke game je speelt of welke content je bekijkt.

De Odyssey OLED G9 heeft een slank ontwerp met een slank metalen frame. Aan de achterkant van de
monitor bevinden zich geavanceerde CoreSync- en Core Lighting+-technologieën, die de kleuren op het scherm met elkaar in overeenstemming brengen, voor een nog diepere onderdompeling in content en om games tot leven te brengen. Geïntegreerde stereoluidsprekers vullen de inhoud op het scherm aan met kristalhelder geluid.

Ongeëvenaarde keuzemogelijkheden op een levendig, gedetailleerd scherm.

Met de Odyssey OLED G9 kun je je favoriete programma’s van toonaangevende OTT (over-the-top) serviceproviders bekijken zonder verbinding met een pc of mobiel apparaat.2 Je kunt ook games van partners ontdekken en spelen, zoals Xbox Game Pass en NVIDIA GeForce Now, allemaal zonder te downloaden en zonder opslagruimte nodig te hebben.

Met Multi View kun je het breedbeeld optimaal benutten door twee verschillende spelvensters tegelijk te activeren. Dit betekent dat je als gamer nu kunt multitasken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het gebruik van meerdere monitoren.

De Odyssey OLED G9 is uitgerust met een groot aantal praktische functies voor een optimale game- en kijkervaring. Uitgebreide connectiviteitsopties, zoals HDMI 2.1 en Micro HDMI 2.1, Display Port 1.4 en Auto Source Switch+, zorgen voor schonere verbindingen vanaf een gecentraliseerde USB-hub en leveren een soepele kijkervaring, ongeacht de bron. Met de in hoogte verstelbare standaard (HAS) kun je de perfecte gaming- of kijkpositie bepalen, ongeacht de content die je afspeelt.

Om de OLED serie compleet te maken, bevat de Odyssey OLED G9 serie ook het G93SC model, dat beschikbaar is zonder de Intelligent Platform functies, maar nog steeds dezelfde krachtige OLED prestaties biedt.

De Odyssey OLED G9 (G95SC) is verkrijgbaar vanaf 3 juli 2023, met een prijs vanaf € 2.199. De G93SC is wereldwijd verkrijgbaar vanaf het derde kwartaal van 2023. Er is momenteel een pre-orderaanbieding beschikbaar: bestel de nieuwste Odyssey OLED G9 nu en ontvang een gratis Logitech G Pro X.3draadloze headset

ga voor meer informatie over Samsung Odyssey OLED-monitoren en het volledige Odyssey-assortiment naar: https: //www.samsung.com/be_fr/monitors/gaming/

Om de lancering van het nieuwe model te vieren, vindt op 22 juni de Odyssey Cup plaats op het Samsung Odyssey Twitch-kanaal, waar maar liefst 100 van ‘s werelds beste spelers het tegen elkaar opnemen in een Fortnite-toernooi.

Specificaties

Model

Odyssey OLED G9

G95SC

G93SC

Beeldscherm

Grootte

49 inch, 32:9 beeldverhouding

49-inch, 32:9 beeldverhouding

Resolutie

Dubbele QHD (5.120×1.440)

Dubbele QHD (5.120×1.440)

Paneel

OLED

OLED

Kromming

1800 R

1800 R

SoC

Neo Quantumprocessor Pro

HDR

VESA DisplayHDR™ True Black 400

VESA DisplayHDR™ True Black 400

Helderheid (nom.)

250 nits

250 nits

Gaming

Reactietijd

0,03 ms (GtG)

0,03 ms (GtG)

Vernieuwingsfrequentie

240 Hz

240Hz

Synchronisatietechnologie

AMD FreeSync™ Premium Pro + VESA Adaptive Sync

AMD FreeSync™ Premium Pro + VESA Adaptive Sync

Spelbalk

O

Slim

Smart TV-apps

O

IoT Hub

O

Spraakassistentie

O

Ontwerp

Kleuren

Zilver Metaal

Zilver Metaal

Verlichting

CoreSync & Core Verlichting +

CoreSync & Kernverlichting +

Ondersteuning

HAS / Kantelen / VESA

HAS / Kantelen / VESA

Gebruik

Aansluitingen

1 DP(1.4) / 1 HDMI (2.1) / 1 Micro HDMI (2.1) / USB-hub / Ingebouwde luidspreker (5Wx2)

1 DP(1.4) / 1 HDMI (2.1) / 1 Micro HDMI (2.1) / USB-hub Ingebouwde luidspreker (5Wx2)

Multi Weergave

O

Afstandsbediening

Meegeleverd (opladen via USB-C)

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici