Magic: The Gathering – Invasion of the Machines: een eerste blik op de eindstrijd!

0
178

De epische ontknoping van de grootste strijd in de geschiedenis van Magic is aangebroken. De gevreesde Elesh Norn en zijn Phyrexian leger zijn begonnen met hun invasie van het multiversum, en zijn van plan talloze planes te veroveren. Kunnen de laatste Sentinels het tij keren terwijl de Phyrexian horden alles op hun pad dreigen te vernietigen en de verslagenen in hun gelederen opnemen? Het lot van het hele multiversum ligt in jouw handen in Invasion of the Machines, dat op 21 april uitkomt.

Het lot van ontelbare planes hangt in de weegschaal – Invasion of the Machines is een ware strijd om het multiversum, en het openen van een booster geeft Magic-spelers het gevoel vele planes van hun favoriete kaartspel te bezoeken. Een snelle blik op de kaarten van de uitbreiding zal personages uit het hele multiversum herontdekken, evenals behandelingen en grenzen uit de rijke geschiedenis van Magic.

Legends of the Multiverse – Deze bonusset met kaarten die niet zijn toegestaan in Standard – zoals het Mystic Archive uit Strixhaven: Mage Academy of de retro-artifacts uit Fratricide War – zal reprints bevatten van iconische Magic-personages met een speciale behandeling geïnspireerd op hun oorspronkelijke ontwerp.

Vijf nieuwe Commander decks – Nu de Phyrexian invasie in volle gang is, is dit het perfecte moment om Planechase te introduceren! Dit multiplayer supplement zal spelers in staat stellen om tussen planes te reizen, waarbij de regels veranderen afhankelijk van waar de strijd plaatsvindt. Elk Machine Invasion Commander deck bevat tien verschillende Planechase kaarten: vijf nieuwe kaarten en vijf herdrukken. Spelers kunnen de Phyrexians in het multiversum opsporen en hun volgende potje Commander opzwepen.

Machine Invasion: The Day After – Deze kleine uitbreiding met 50 kaarten richt zich op het verhaal en toont de gebeurtenissen direct na de Machine Invasion. Welke personages leven nog, welke zijn eindelijk gelukkig en welke zijn niet meer van deze wereld? Deze uitbreiding is voor wie geïnteresseerd is in het verhaal, de personages en wat er daarna gebeurt. Invasion of the Machines: The Day After bevat 50 nieuwe kaarten voor het Standard-formaat, verkocht in boosters van vijf kaarten. Magic zal voor altijd veranderen.

Belangrijke data:

  • 16-19 maart: Invasie van de Machines verhaallijn
  • 29 maart: Begin aankondigingen van kaarten en filmtrailer
  • 29 maart – 4 april: aankondigingen van kaarten
  • 5 april: alle uitbreidingskaarten worden onthuld
  • 14-20 april: pre-release evenementen in winkels
  • 18 april: Uitbreiding vrijgegeven op MTG Arena en Magic Online
  • 21 april: Expansie uitgebracht in print
  • 1 mei: Machine Invasion: The Day After verhaal
  • 2-3 mei: Machine Invasion: Day After kaarten aangekondigd

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici