Arena of Valor en Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba bundelen hun krachten in hun nieuwste samenwerking

0
171

Arena of Valor(AoV), de hit 5v5 Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) ontwikkeld door TiMi Studio Group en gepubliceerd door Level Infinite, gaat een samenwerking aan met Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba als onderdeel van de 5v5 Festival vieringen. Dit gezamenlijke evenement bevat exclusieve nieuwe skins, een in-game activiteit en meer in-game beloningen en weggevertjes.

Vanaf 6 mei kunnen spelers spelen als Keera met de Nezuko skin, gevolgd door de Tanjiro skin voor Yan op een latere datum. Deze skins zijn getrouw nagemaakt van Tanjiro en Nezuko, met klassieke krachten en vaardigheden die je in AoV kunt ontketenen. Bekijk de Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

trailer hieronder: AoV_Demon_Slayer_720 Fans kunnen ook deelnemen aan een speciaal evenement met beperkte duur waarbij ze kans maken op spannende beloningen. Na het voltooien van verschillende activiteiten in het spel, krijgen spelers dobbelstenen, die, wanneer ze gegooid worden, bepalen hoeveel stappen ze kunnen nemen om verder te komen. Zodra ze een volledige ronde hebben voltooid, kunnen fans nieuwe thematische beloningen vrijspelen, waaronder de Alice « The Butterfly Mansion Girl » skin.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba is populair bij de doelgroep vanAoV en straalt een gepassioneerde, moedige en strijdlustige geest uit, die past bij de geest van de MOBA. Met deze nieuwe samenwerking hoopt AoV nog meer diversiteit en rijke inhoud aan de spelers te brengen, en ook positieve waarden hoog te houden. Na gewerkt te hebben aan titels als One Punch Man, BLEACH, en nu Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

zal het AoV-team blijven zoeken naar mogelijkheden met andere populaire en kwalitatief hoogstaande franchises om de spelers nog meer verrassingen te bieden. Ga voor meer details over de samenwerking met Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba naar de Facebook-, Twitter- en Instagram-pagina ‘s van het spel. Arena of Valor is gratis te downloaden in deiOS App Store en Google Play Store.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici