FINJI kondigt Revenant Hill aan, het eerste spel van The Glory Society

0
87
FINJI, de onafhankelijke uitgever achter de bekroonde titels TUNIC, Night in the Woods en Chicory: A Colorful Tale, kondigt met trots voor het eerst zijn volgende spel aan : Revenant Hill.
In Revenant Hill bouw je een gemeenschap en sta je samen op.
Ontwikkeld door The Glory Society, een arbeiderscoöperatie waarvan de leden hebben gewerkt aan titels als Night in the Woods, Stereophyta en Doom (2016), is Revenant Hill een verhalend avonturenspel met farm management mechanics, waarin je streeft naar het bouwen van een egalitaire gemeenschap.

Het project is in ontwikkeling voor PS5 en PS4, met een later aan te kondigen releasedatum.

Bekijk de trailer hier
Het jaar is 1919. Nadat de schuur waarin hij woonde is afgebrand, neemtTwigs de kat zijn intrek in een vochtige boomstam bij een verlaten kerkhof. Wanneer de uil op de volgende heuvel huur begint te vragen, moet Twigs een manier vinden om rond te komen, en de dingen beginnen ingewikkeld te worden.

Het zijn moeilijke tijden, de eindjes aan elkaar knopen is nog moeilijker, en de wereld houdt niet op bij de rand van het kerkhof. Er is iets groots en duisters aan het werk in de steden, fabrieken, bossen en heuvels. Op een gegeven moment zal iemand er iets aan moeten doen. En die persoon zal het niet zonder hulp kunnen.

Kweek. Kijk hoe de seizoenen verstrijken. Creëer een gemeenschap. Maak vijanden en geef grote feesten voor heksen en demonen terwijl je je door een veranderende wereld worstelt.

Voor meer informatie over Revenant Hill kun je hier het officiële blogbericht van Playstation bekijken.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici