Hack’N slash Soulstice komt in september 2022 uit als luxe fysieke editie op Playstation 5 en Xbox Series X

0
140

Modus Games, de onafhankelijke ontwikkelstudio Reply Games en Just For Games zijn verheugd om de komst aan te kondigen van de actie-avonturengame Soulstice in een fysieke Deluxe Edition eind september 2022 voor Playstation 5 en Xbox Series X.

Verken een duistere wereld vol mysterie en geheimen, leer de rijkdom van het vechtsysteem te benutten en belichaam de dubbele krachten van twee zussen in dit snelle fantasy-verhaal vol woeste vijanden en spectaculaire eindbaasgevechten.

Bekijk de gameplay preview:

Soulstice Deluxe Physical Edition bevat:

  • Het complete Soulstice spel
  • Digitale soundtrack
  • Digitaal kunstboek
  • The Ash Blade item pack

Over Soulstice:

Het evenwicht in de Heilige Koninkrijken van Keidas wordt bedreigd sinds krachtige en woeste wezens, de « Specters », de Sluier zijn overgestoken om hen binnen te vallen. De Spectres corrumperen hun slachtoffers en kunnen zelfs hun lichaam overnemen, waardoor ze veranderen in verachtelijke en meedogenloze wezens die meedogenloos op de levenden jagen. De Chimera, hybride krijgers geboren uit de vereniging van twee zielen, zijn de enigen die de mensheid kunnen beschermen.

Briar en Lute zijn twee zusters gereïncarneerd als Chimera. De transformatie heeft Briar bovenmenselijke kracht en weerstand gegeven, terwijl Lute, opgeofferd om haar ziel met die van haar zuster te verenigen, een schaduw met mystieke krachten is geworden. Briar en Lute krijgen de opdracht een verwoeste stad te bevrijden, maar de plannen van de Orde waartoe zij behoren, blijken veel ingewikkelder te zijn.

Belangrijkste kenmerken:

  • Strijd in synergie Beheers beide zusters Briar en Lute tegelijk. Beheers Briar’s mêlee-aanvallen en combo’s, en beheers het slagveld met Lute’s bovennatuurlijke vaardigheden. Combineer hun krachten om krachtige transformatievaardigheden vrij te spelen en te profiteren van hun volledige Chimera potentieel.
  • Verken een ruïnestad Er is een kloof ontstaan in de lucht boven de oude heilige stad Ilden. Terwijl Briar en Lute zich een weg door de kloof proberen te banen, komen ze voor complexe geheimen en puzzels te staan, terwijl hun omgeving steeds dreigender en verwarrender wordt.
  • Pas je wapens en vaardigheden aan Verkrijg nieuwe en verbeterde wapens gedurende het spel; wissel van wapens om spectaculaire en verwoestende combo-aanvallen te ontketenen.
  • Strijd tegen verschillende vijanden Een verachtelijk amalgaam van Specters, Corrupters en bezetenen zijn de Scheiding overgestoken om de wereld binnen te vallen. Gebruik Lute’s unieke aura’s om deze wezens te ontmaskeren of te verzwakken, en pas je aan de steeds veranderende gevechten aan.
  • Ontdek de waarheid over je afkomst In een duister verhaal over opoffering en liefde tussen twee zussen, ontdekken Briar en Lute de waarheid over hun Chimera identiteit en krachten, terwijl ze samenwerken en nooit de eeuwige band tussen hen opgeven.

Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.justforgames.com/fr/produit/soulstice/

Soulstice – Deluxe Edition is eind september 2022 verkrijgbaar als fysieke editie op Playstation 5 en Xbox Series X.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici