KOF XV: SNK kondigt KOF XV ICFC Weekly Series online competitie aan

0
209

Het toernooi wordt vanaf 26 mei elke donderdag online gehouden in Europa, Noord-Amerika en Azië

SNK CORPORATION kondigt met trots aan dat de officiële KOF XV ICFC Weekly Series-competitie van start gaat op 26 mei 2022. De KOF XV ICFC Weekly Series is een officiële competitie die op KOF XV wordt gespeeld en gezamenlijk door SNK en ten/o LLC wordt georganiseerd.
Het toernooi vindt elke donderdag online plaats in drie regio’s: Europa, Noord-Amerika en Azië. De kampioenen van elke regio zullen worden bepaald in een reeks van negen ronden. De competitie is gebaseerd op een puntensysteem, waarbij punten worden toegekend volgens de rangschikking van ronde 1 (#1) tot en met ronde 8 (#8).
De beste acht plaatsen zich dan voor de finale in Ronde 9 (#9). Het toernooi wordt elke donderdag vanaf 19.00 uur (lokale tijd) gespeeld op de Steam-versie van KOF XV, te beginnen op 26 mei. De prijs is $500 plus crowdfunding content* voor elke ronde tot #8. De winnaars van de finale winnen $3000, plus de crowdfunding. De crowdfunding zal worden opgehaald via de Matcherino-website. Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op de officiële website. *Beperkt tot $800 per ronde.

Over het ICFC

ICFC (Intercontinental Fight Club) is een vechtspeltoernooi dat sinds 2020 door ten/o LLC wordt georganiseerd. Momenteel biedt ICFC wekelijkse online toernooien voor populaire vechtspellen in Europa, Noord-Amerika en Azië, en is het erin geslaagd vechtspelfans van over de hele wereld bijeen te brengen.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici