Gnarvana Costa Brava wacht op u! OlliOlli World is nu beschikbaar

0
146

  Private Division en Roll7 zijn verheugd aan te kondigen dat OlliOlli World nu beschikbaar is in een cloudversie op Nintendo Switch™, PlayStation5®en PlayStation4®, Xbox Series X|S en Xbox One, en pc (op Steam). "Geweldig spelplezier" – IGN, Editor's Choice Award, 9/10 "Roll7 verbeterde elk aspect van de OlliOlli-franchise" – Gamespot, 9/10 "Een must-have game die je absoluut moet proberen" – Nintendo Life, 9/10 "Een zoete en zoete droom" – Eurogamer, beoordeeld als "Onmisbaar" "Ongelooflijk plezier" – Rock Paper Shotgun, bekroond met de "RPS beste besten" Bekroond met "OlliOlli World biedt pure sensaties"  – GamesRadar+, 4.5/5 "Splendid and crazy" — Game Informer, 8/10 "OlliOlli World is just perfect" — Destructoid, 8.5/10

Ontwikkeld door Roll7, een meermaals bekroonde studio inclusief een BAFTA, markeert de veelgeprezen actie-, platform- en skateboardgame een gedurfd nieuw keerpunt voor de populaire OlliOlli-franchise. In OlliOlli World bladeren spelers door de levende en kleurrijke wereld van Radlandia, op zoek naar de mysterieuze goden van skateboarden die hen zullen begeleiden in de zoektocht naar Gnarvana. De iconische gameplay van OlliOlli World, gebaseerd op de staat van flow, biedt een perfecte balans tussen concentratie en ontspanning, met supernauwkeurige bedieningselementen om een perfect soepele skateboardrit te garanderen. De vreemde en wondere wereld van Radlandia verwelkomt nieuwe spelers met open armen en nodigt hen uit om de straat op te gaan zonder bang te zijn om het asfalt te kussen en de gedenkwaardige trucs te plaatsen die ze zullen leren tijdens hun reis door de bizarre en gevarieerde regio's van het spel. "OlliOlli World weerspiegelt de diversiteit, vrijheid en plezier die de kern vormen van skateboarden," zei Simon Bennett, co-directeur van Roll7 Studio. "De noties van inclusie en expressiviteit zijn nauw verbonden met skateboarden, daarom wilden we van Radlandia een plek maken waar iedereen welkom is.Spelers hebben volop mogelijkheden om zich te uiten in OlliOlli World. Het spel biedt veel en gevarieerde aanpassingsmogelijkheden, waardoor spelers kunnen zijn wie ze willen. Ze kunnen ook een breed scala aan poses, trucs, kleding en uitrusting kiezen en ontgrendelen om hun unieke stijl te laten zien. "Door een onnavolgbare grafische stijl, vloeiende gameplay en een fenomenale soundtrack te combineren, is OlliOlli World een ware liefdesbrief aan de skatecultuur", aldus Michael Worosz, Executive Vice President en Head of Private Division. "De release van OlliOlli World markeert het begin van een veelbelovend nieuw hoofdstuk voor Roll7, dat net is toegetreden tot de Private Division-familie.»
Naast de singleplayer-campagne bevat OlliOlli World twee asynchrone multiplayer-modi: de Gnarvana League en de Gnarvana Portal. De Gnarvana league is gemaakt voor diegenen die graag dagelijks uitdagingen aangaan en hun beheersing van skateboarden willen bewijzen. Competities zetten spelers van hetzelfde niveau in competitie om te zien wie de beste score krijgt. Terwijl je hogerop in de rij komt, krijgen deelnemers hun handen (en voeten) op nieuwe personage-items, waaronder skateboards, wielen en nog veel meer. In de Gnarvana-portal kunnen spelers originele levels maken op basis van parameters zoals stijl, moeilijkheidsgraad en lengte. Elke creatie heeft een unieke 8-cijferige virtuele code om met de wereld te delen. Zo kunnen spelers proberen de hoogste score te behalen en hun resultaten te delen, ongeacht hun spelplatform. Bekijk nu de officiële launch trailer van OlliOlli World op YouTube. OlliOlli World is nu beschikbaar in gedematerialiseerde versie op Nintendo Switch™, PlayStation5®en PlayStation4®, Xbox Series X|S en Xbox One, en pc (op Steam) voor € 29,99. Spelers kunnen ook OlliOlli World Rad Edition kopen, een Deluxe Edition van de game die beschikbaar is voor € 44,99. De Rad Edition bevat het basisspel, de volgende twee uitbreidingen van OlliOlli World en het gedematerialiseerde aanpassingsobject "Skate Board Meeting of the 3rd type". OlliOlli World is pegi 3 beoordeeld en is geschikt voor alle leeftijdsklassen. Voor meer informatie over OlliOlli World, abonneer je op ons YouTube-kanaal, volg ons op Twitter of TikTok, volg ons op Facebook en bezoek OlliOlliGame.com. OlliOlli World is het derde deel in de populaire OlliOlli-serie van Roll7, een gerenommeerde Londense studio die genres herdefinieert en opmerkelijke games heeft gemaakt zoals OlliOlli en OlliOlli 2: Welcome to Olliwood, Laser League en NOT A HERO.Roll7 is een studio die 100% eigendom is van Private Division en Take-Two Interactive Software.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici