Nieuwe MultiVersus trailer onthult de Tasmaanse Duivel, de IJzeren Reus en Vera

0
201
Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor MultiVersus die de Tasmaanse Duivel aka Taz (Looney Tunes), De IJzeren Reus (The Iron Giant) en Velma (Scooby-Doo) onthult. Zij zullen allen deel uitmaken van het steeds groter wordende rooster van MultiVersus, het gloednieuwe free-to-play platform vechtvideospel in ontwikkeling bij Player First Games. De trailer toont een epische krachtmeting tussen de personages en een groot aantal helden en persoonlijkheden, van Batman (DC) tot Sammy(Scooby-Doo) tot Bugs Bunny(Looney Tunes), Arya Stark (Game of Thrones), en nog veel meer. vandaag werd ook aangekondigd dat de MultiVersus Open Beta in juli 2022 zal verschijnen.
Om de activa te downloaden ga naar LINK spelers kunnen zich nu registreren op MultiVersus voor een kans om deel te nemen aan dePrivate Alpha, die loopt van 19 mei tot 27 mei. Let op: inschrijven is geen garantie voor deelname, aangezien de ruimte beperkt is. DePrivate Alpha zal 15 speelbare personages bevatten, waaronder Taz en Velma; zeven verschillende maps, waaronder de Batcave (DC), de House Tree(Adventure Time) en Scooby-Doo’s Haunted Mansion(Scooby-Doo); en de mogelijkheid voor spelers om 2-op-2 team co-op, 1-op-1 matches, 4-speler free-for-all mode en het Lab (training mode) uit te proberen.
MultiVersus is een gloednieuwe gratis te spelen platform vechtgame met meerdere online modes, waaronder een 2-tegen-2 team format en een cast van iconische personages waaronder Batman, Superman, Wonder Woman en Harley Quinn (DC); Sammy en Velma(Scooby-Doo); Bugs Bunny en de Tasmaanse Duivel alias Taz(Looney Tunes); Arya Stark(Game of Thrones); Tom en Jerry; Jake de hond en Finn de mens(Adventure Time); Steven Universe en Garnet(Steven Universe); De IJzeren Reus(The Iron Giant), een buitengewoon origineel wezen genaamd Rendierhond, en er zullen er nog vele volgen. De game komt in 2022 wereldwijd uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici