Overklokken in stijl met de Kingston FURY Beast DDR5 RGB

0
179

Kingston FURYkingston Technology Company, Inc., de gamingdivisie van Kingston Technology Company, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van geheugenproducten en technologische oplossingen, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Kingston FURY Beast DDR5 RGB-modules. De Kingston FURY Beast-familie is de eerste DDR5-module met een snelheid van meer dan 10.000 MT/s. Deze nieuwste aanwinst in de familie beschikt over verbeterde RGB-verlichtingseffecten dankzij een nieuw heatsink-ontwerp dat heldere, vloeiende verlichting biedt.

Kingston FURY Beast DDR5 RGB-geheugen is de perfecte oplossing voor het aanpassen van het ontwerp van DDR5-systemen van de volgende generatie. Compatibel met en gecertificeerd door Intel® XMP 3.0 en goedgekeurd door toonaangevende moederbordfabrikanten1, stellen Kingston FURY Beast DDR5 RGB-modules gebruikers in staat om met vertrouwen te creëren. Met behulp van Kingston’s FURY CTRL2 software kunnen gebruikers kiezen uit een bibliotheek van vooraf gedefinieerde patronen en effecten. Gebruikers kunnen de zachte en levendige RGB-effecten aanpassen om hun systeem helemaal uniek te maken. Daarnaast zijn alle Kingston FURY Beast DDR5 RGB-modules voorzien van Kingston’s gepatenteerde FURY Infrared Sync Technology, die zorgt voor gesynchroniseerde lichteffecten. Kingston FURY Beast DDR5 RGB-geheugen begint bij 4.800 MT/s en is voorzien van Kingston’s eigen Plug N Play-technologie die automatisch overklokken mogelijk maakt zonder dat u een profiel hoeft te selecteren. Op modules met 5.200 MT/s of meer zijn Intel XMP 3.0-profielen ingeschakeld om snelheid, timing en voltage te vergrendelen. Of een gamer nu een beginner is of een doorgewinterde veteraan, de Kingston FURY Beast DDR5 RGB maximaliseert de game-ervaring. « We zijn verheugd om de FURY Beast DDR5 RGB toe te voegen aan onze Kingston FURY geheugenreeks, » zegt Iwona Zalewska, DRAM Business Manager, Kingston EMEA. « Nu kunnen gamers die de kracht van DDR5 en de esthetiek van RGB-technologie willen, van beide genieten. En met de aanpasbare lichteffecten kunnen gebruikers hun game-ervaring echt naar hun hand zetten. » Kingston FURY Beast DDR5 RGB-geheugen is verkrijgbaar in losse modules van 8 GB, 16 GB en 32 GB en kits van 2 GB tot 64 GB, met snelheden tot 6.000 MT/s. Het wordt ondersteund door een beperkte levenslange garantie en de legendarische betrouwbaarheid van Kingston. Ga voor meer informatie naar kingston.com. Kingston FURY Beast DDR5 RGB Kenmerken en specificaties :

 • Verbeterde verlichting met een nieuw koelplaatontwerp voor helderdere, vloeiendere RGB-verlichting: Speel in stijl door de reeks RGB-verlichtingseffecten aan te passen met Kingston FURY CTRL2 of de software van de moederbordfabrikant.
 • Gepatenteerde Kingston FURY Infrarood Sync Technologie™: Levendige RGB-effecten lichten harmonieus op met behulp van Kingston’s gepatenteerde infrarood sync-technologie.
 • Intel XMP 3.0-Ready en Gecertificeerd: Vooraf geoptimaliseerde timings, snelheid en voltage voor overklokprestaties, en opslaan van nieuwe, door de gebruiker instelbare profielen met programmeerbare PMIC.
 • Gecertificeerd door ‘s werelds grootste moederbordfabrikanten1 getest en goedgekeurd voor referentie moederborden voor veilige ontwikkeling.
 • Verbeterde stabiliteit voor overklokken: On-chip ECC (ODECC)-technologie handhaaft de gegevensintegriteit om de prestaties op het hoogste niveau te houden terwijl u de grenzen opzoekt!
 • Plug N Play bij 4800Mbps3, 4 kingston FURY Beast DDR5 RGB zal zelfoverklokken tot de hoogste snelheid die door het systeem-BIOS wordt toegestaan.
 • Capaciteiten
 • Enkelvoudig – 8 GB, 16 GB, 32 GB
 • Sets van 2 – 16GB, 32GB, 64GB
 • Frequenties: 4800 MT/s, 5200 MT/s, 5600 MT/s, 6000 MT/s
 • Vertragingen: CL38, CL40
 • Spanning: 1 ,1 V, 1,25 V, 1,35 V
 • Bedrijfstemperatuur: 0°C – 85°C
 • Afmetingen: 133,35 mm x 42,23 mm x 7,11 mm

1 Opgenomen in de Qualified Vendor List (QVL) van ‘s werelds grootste moederbordfabrikanten. 2 Aanpasbaar met Kingston FURY CTRL software of moederbord RGB besturingssoftware. Ondersteuning voor RGB-aanpassing met software van derden kan variëren. 3 Kingston FURYTM Plug N Play-geheugen werkt in DDR5-systemen tot de snelheid die door het systeem-BIOS van de fabrikant wordt toegestaan. PnP kan de snelheid van het systeemgeheugen niet sneller opvoeren dan het BIOS van de fabrikant toestaat. Kingston FURY DDR5 Plug N Play-producten ondersteunen de XMP 3.0-specificatie. Dit betekent dat overklokken ook mogelijk is door het ingebouwde XMP-profiel in te schakelen. 4 Meer informatie over megabits per seconde – MT/s staat voor megabits (miljoenen overdrachten) per seconde en is de effectieve datasnelheid (speed) van DDR SDRAM-geheugen in de informatica. Een DDR SDRAM-geheugenmodule zet elke klokcyclus (1 Hz) gegevens op en neer over. Ex: DDR4-3200 (PC4-3200) Kloksnelheid: 1600MHz Datasnelheid: 3200MT/s Bandbreedte: 25.600 MB/s (25,6 GB/s)

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici