Test – Bewakers van de Melkweg

0
98

Guardians of the Galaxy, aangekondigd als grote verrassing op de E3, was niet een van de meest verwachte titels en verkeerd. Want Edios die tot nu toe aan de nieuwste Marvel-titel had geholpen, werd bij de beurt verwacht. Mensen die bang zijn dat de titel een natte petard is. Dus laten we samen eens kijken of Star Lord de helling op gaat. 

De redders van de Melkweg. 

Als je de Guardians of the Galaxy niet kent, zou me dat verbazen. We hebben het over een groep superhelden die door de Melkweg reizen om verschillende missies voor geld te doen. Dus hier zijn we op een herbewerking van de strips meer dan de films. Wat op zich al een waar geluk is omdat we ons een beetje losmaken van het cinematografische universum. Wel behouden we de humor van de films en brengen we frisheid erbovenop. Als de titel de namen en oorsprong van alle secundaire tekens behoudt. Hij vindt dat van de groep volledig opnieuw uit om ze een eigen oorsprongsverhaal te geven. Met bijvoorbeeld een herschrijving van de jeugd van Star Lord tot het punt van het creëren van een fictieve muziekgroep die de naam van onze held begrijpt. Geen enkele andere Marvel-game had de gok gewaagd om een complete muziekgroep te creëren om een oorsprongsverhaal te creëren. En het volstaat om te zeggen dat het helemaal werkt. Tot het punt dat de band aanwezig is op Spotify. Voor de rest zal het doel zijn om van planeet naar planeet te reizen om het hoofdplot vooruit te helpen We zitten echt op een systeem dat dicht bij een Mass Effect ligt in alle keuzes en vertelling. Voor de rest daarentegen…

Nerveuze gevechten maar met een dubieuze keuze. 

Wat de rest van de gameplay betreft, zullen we ons in de rol van Star Lord bevinden en dat is alles. Dat is een beetje jammer, want we hadden graag alle Guardians willen kunnen gebruiken. Hun rollen zullen zijn om je te helpen in de strijd en om dit te doen, kun je ze bevelen geven om hun speciale vaardigheden te gebruiken. Voor vaardigheden krijg je zwaarden in de loop van de gevechten en met elke levelverhoging heb je het recht om een vaardigheidspunt te plaatsen en zo meer te ontgrendelen. Niets nieuws en opwindends, maar het geeft je een gevoel van voldoening. Aan de kant van Star Lord heb je recht op een vrij klassieke gameplay met body a crops en ranged attacks. Vervolgens worden aan dit alles elementaire aanvallen toegevoegd om de gevechten een haar te compliceren. Soms heb je ook recht op een bijeenkomst. Dit biedt je de mogelijkheid om een keuze te maken in je groepsmotivatie. Als je de juiste keuze maakt, krijgt het hele team een boost. Zo niet, dan zal alleen Star Lord profiteren. Bovendien zal het een muziek lanceren die soms helemaal niet aan het gevecht kleeft. Maar afgezien daarvan… De soundtrack is gewoon ouffisime! Puur auditief geluk. Tot slot, wat kan ik nog meer zeggen? The Guardians of the Galaxy is een must have. goede gameplay, eersteklas verhalen, uitzonderlijke soundtrack,… Voor ons is de Guardians of the Galaxy een GOTY! Wij kunnen u alleen maar adviseren.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici