Bewijs je reputatie in Need for Speed Unbound Volume 5, verkrijgbaar op 12 oktober

0
232

Coureurs kunnen binnenkort nog meer manieren ontdekken om hun roem en reputatie te vergroten in Need for Speed™ Unbound. Deel 5*, dat op 12 oktober wordt gelanceerd, bevat nieuwe voertuigen, liveries, outfits, customisations en meer

Deel 5 bevat een vernieuwde Speed Pass, met 75 gratis levels met caleidoscopische retro cosmetica- en aanpassingselementen, en de woeste Buick Grand National GNX (1987) voor spelers die level 50 bereiken. Spelers kunnen ook de uitdaging aangaan om 25 bijna-ongelukken te begaan achter het stuur van een BMW terwijl ze worden achtervolgd door de politie om de nieuwe BMW M2 Coupé turbo (2023) vrij te spelen om te laten zien dat de straat van hen is

Daarnaast zijn er nieuwe premium contentpakketten verkrijgbaar in de winkel, waaronder het angstaanjagende ‘Trick or Street Swag Pack’, dat de aangepaste en legendarische ’17 MINI John Cooper Works Countryman tot leven brengt, evenals een kledingpakket, skelettenhoofdmasker, rijeffect, exclusieve claxon en nog veel meer*

Hier is een lijst met alle inhoud van Need for Speed Unbound deel 5

 • De 14 kruispunten: Spelers kunnen deelnemen aan alle 14 knooppunten uit deel 3 en deel 4 en de wereld laten zien dat ze aan de top van hun kunnen staan door deel te nemen aan vier rondes met epische stunts en heroïsch rijgedrag. De spelers die het meeste bijdragen worden gekroond tot MVP op locaties als Yams Wind Farm, Marigold Golf Course en Jefferson Quarry.
 • Bijgewerkte Speedpass: Volume 5 bevat een verbeterde Speedpass met 75 levels met gratis retro caleidoscopische cosmetica en aanpassingen. Bereik level 50 en race over het podium in de Buick Grand National GNX uit 1987.
 • Nieuwe uitdagingen: Ga de uitdaging aan van 25 bijna-ongelukken achter het stuur van een BMW terwijl je achtervolgd wordt door de politie om de nieuwe BMW M2 Coupé (2023) vrij te spelen. Spelers kunnen hun reputatie bewijzen door nieuwe dagelijkse, wekelijkse en eenmalige uitdagingen te voltooien om EXP te verdienen en hun Bank te vergroten.
 • In-Game Store: In de in-game winkel zijn drie nieuwe premium pakketten met customisation en cosmetische content verkrijgbaar, waaronder nieuwe auto’s, cosmetische items, rijeffecten en meer
  • Need for Speed™ Unbound – Swag Trick or Street Pack: Dit premium pack is verkrijgbaar voor € 14,99 en bevat de aangepaste en legendarische ’17 MINI John Cooper Works Countryman, evenals een ongelooflijke reeks klassiek ontworpen artwork geïnspireerd op de rubberen slangenstijl uit het gouden tijdperk van de Amerikaanse animatie. Deze ontwerpen zijn te zien op verschillende items, waaronder een kledingpakket, skelethoofdmasker, stuureffect, exclusieve claxon en nog veel meer.
  • Need for Speed™ Unbound – Custom Legendary Volkswagen Beetle (1963) Pack: dit pakket is verkrijgbaar voor € 9,99 en biedt spelers de aangepaste Legendary Volkswagen Beetle (1963) (aangepaste bodykit en livery) en een 10-rank verbeterde Speed Pass, waarmee ze 10 nieuwe cosmetische of aanpassingsvoorwerpen krijgen.
  • Need for Speed™ Unbound – Customisation Pack Vol. 5: Dit nieuwe customisation pack biedt spelers 3 nieuwe exclusieve aangepaste auto’s, waaronder de Chevrolet Corvette Grand Sport (2017), BMW i8 Coupé (2018) en Mercedes-AMG C 63 Coupé (2018) voor €5,99.
  • Beloning voor EA PLAY-abonnees: EA Play-abonnees kunnen genieten van hun beloning, de Epic Custom Mercury Cougar (1967).

Need for Speed Unbound is ontworpen voor de volgende generatie technologie en is het eerste deel in de serie in 4K-resolutie met 60 FPS. Deel 5 is op 12 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in