Call of Duty: Warzone begint in 2024 met “Proeven van Urzikstan

0
178

Het langverwachte Call of Duty: Warzone™ “Trials of Urzikstan”-toernooi gaat vandaag van start, met 20 streamer-duo’s uit heel Europa die het tegen elkaar opnemen in 2v2-gevechten. De prijs? Een deel van een indrukwekkende prijzenpot van €50.000 en natuurlijk het recht om op te scheppen als winnaar.

Tijdens de ‘Proeven van Urzikstan’ zullen een aantal van Europa’s beste Call of Duty: Warzone-spelers het tegen elkaar opnemen, waaronder Fifakill (UK), Emzy ( UK), Stylerz (GER), MckyTV (GER), ChowH1 ( FR), Moonryde (ITA), Izak (PL) en nog veel meer, tijdens dit driedaagse livetoernooi. De uitzendtijden zijn als volgt:

  • Dag 1 – 22/01: 17:00 CET – 20:50 CET
  • Dag 2 – 23/01: 17:00 CET – 21:50 CET
  • Dag 3 – 24/01: 17:00 CET – 22:50 CET

Naast de actie op het scherm wordt “Trials of Urzikstan” gehost door een geweldig team met Jasmine “Veracity” Kanuga, commentatoren Chris Tunn, Alan Brice en Nfinity en Dexerto’s senior producer Enigma.

Spelers kunnen het toernooi volgen op het officiële Call of Duty® Twitch-kanaal, waar ze ook een beperkte set spelcodes kunnen bemachtigen.

Alle deelnemende spelers zenden hun gameplay ook uit op hun kanalen op verschillende platforms, waaronder Twitch en YouTube, dus je kunt ze daar vinden.

Ga voor meer informatie naar www.callofduty.com en www.youtube.com/callofduty, en volg @Activision en @CallofDuty op Twitter, Instagram en Facebook.