CORSAIR lanceert racesimulatie

0
233

CORSAIR (Nasdaq: CRSR) onthulde vandaag zijn nieuwe visie voor liefhebbers van racesimulatie op Computex 2024. Op basis van 30 jaar ervaring in gaming en engineering heeft CORSAIR een veelzijdige cockpit ontwikkeld die ongeëvenaarde kwaliteit en functionaliteit biedt voor zowel enthousiastelingen als nieuwkomers in simulatorracen, terwijl het zijn wereldwijde productie- en distributiekanalen inzet om simulatieracen toegankelijker te maken voor gamers over de hele wereld.

Bezoekers van CORSAIR’s Computex suite kregen een innovatief en uniek prototype te zien van een modulaire racesimulatiecockpit, die met groot enthousiasme werd ontvangen. Dit hybride racechassis biedt een ongelofelijke mate van verstelbaarheid, waardoor je gemakkelijk van een half achteroverleunende positie – ideaal voor Formule racen – naar een meer rechtopstaande GT-stijl positie kunt gaan, geschikt voor toer- en straatracers. Door dit aanpassingsvermogen is het de perfecte keuze voor liefhebbers die genieten van verschillende race-ervaringen.

De cockpit heeft een robuuste stalen behuizing en is ontworpen om de ontberingen van intense, spannende races te doorstaan. Het doordachte chassisontwerp minimaliseert buiging en maximaliseert stabiliteit, zelfs in combinatie met wielbasissen met een hoog koppel en robuuste pedaalsets. Dit zorgt voor een meeslepende race-ervaring voor gebruikers, die echt het gevoel hebben dat ze in een echte bestuurdersstoel zitten. De duurzame constructie en het zorgvuldige ontwerp belichamen CORSAIR’s streven naar kwaliteit en prestaties in racesimulatie.

Klaar voor de toekomst van racesimulatie? Je hoeft niet lang te wachten: CORSAIR staat later dit jaar aan de start.

Over CORSAIR

CORSAIR (NASDAQ: CRSR) is een toonaangevende wereldwijde ontwikkelaar en fabrikant van high-performance apparatuur en technologieën voor gamers, content creators en computerliefhebbers. Van bekroonde pc-componenten en randapparatuur tot eersteklas streamingapparatuur, intelligente sfeerverlichting en e-sports trainingsdiensten, CORSAIR biedt een reeks producten die samenwerken om iedereen, van casual gamers tot professionele gamers, in staat te stellen te presteren.

Copyright © 2024 CORSAIR Memory, Inc. alle rechten voorbehouden. CORSAIR en het zeillogo zijn gedeponeerde handelsmerken van CORSAIR in de Verenigde Staten en/of andere landen. Andere bedrijfs- en/of productnamen kunnen handelsmerken, gedeponeerde handelsmerken en/of handelsnamen van hun respectieve eigenaars zijn. Functies, prijzen, beschikbaarheid en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.