CORSAIR vult Hydro X-serie aangepaste koeling aan met iCUE LINK-compatibele componenten

0
343

CORSAIR, ’s werelds toonaangevende fabrikant van high-performance apparatuur voor gamers, content creators en computerliefhebbers, onthult vandaag de nieuwste toevoegingen aan de veelgeprezen Hydro X-serie. In lijn met zijn streven om een revolutie teweeg te brengen in DIY custom koeling, zijn deze producten naadloos geïntegreerd met het CORSAIR iCUE LINK intelligente component ecosysteem, waardoor de prestaties en esthetiek van custom koeling verder worden verbeterd. Met de toevoeging van de iCUE LINK XD5 RGB ELITE LCD pomp/reservoir en iCUE LINK XG7 RGB 40-serie grafische kaart waterblokken, biedt de Hydro X-serie nu nog meer iCUE LINK-compatibele producten, waardoor het proces van het bouwen van een custom cooling loop veel eenvoudiger wordt

Hydro X 2

Na het succes van de beroemde CORSAIR XD5 RGB en de recente lancering van de XD5 RGB ELITE, is de iCUE LINK XD5 RGB ELITE LCD het nieuwe vlaggenschip in de pomp/tank combo serie. Deze unit beschikt over het eerste pompdisplay op de markt, het 2,1 inch IPS LCD-model met een resolutie van 480×480 en een dynamische weergave van real-time koelvloeistoftemperaturen, afbeeldingen of geanimeerde GIF’s. De integratie van de revolutionaire iCUE LINK-technologie in de XD5 RGB ELITE LCD zorgt voor een gestandaardiseerd montageproces, waardoor de traditionele MOLEX-connectoren komen te vervallen, er minder kabels nodig zijn en de connectiviteit wordt verbeterd. Met de betrouwbaarheid van een Xylem D5 PWM-pompmotor is de XD5 RGB ELITE LCD een combinatie van prestaties, efficiëntie en stijl. Hij is verkrijgbaar in Stealth Grey en White, met een Steel Grey zinklegering afwerking.

Hydro X 3

CORSAIR iCUE LINK XG7 RGB 40-SERIES grafische kaart waterblocks zijn de nieuwste componenten die het nieuwe tijdperk van montagegemak betreden. De verbeterde XG7 RGB’s zijn krachtiger dan hun voorgangers en ondersteunen nu onmiddellijk iCUE LINK-connectiviteit. Deze volledig beschermde waterblocks garanderen optimale prestaties en lage temperaturen. Met de nadruk op veelzijdigheid biedt de nieuwe XG7 RGB-serie nog steeds een verscheidenheid aan aansluitmogelijkheden, om met de grootst mogelijke eenvoud te voldoen aan de behoeften van enthousiaste bewerkers. Verschillende modellen die ontworpen zijn om aan te passen aan een groeiend aantal grafische kaarten zullen de komende maanden verkrijgbaar zijn.

Hydro X 4

De nieuwe CORSAIR Hydro X Series XT Softline mesh tubing is een innovatieve creatie van robuust EPDM-rubber. De unieke gaaslaag biedt een robuust en stijlvol uiterlijk dat ongeëvenaard is in aangepaste koeling. Deze tubing is verkrijgbaar in zwart en wit en combineert duurzaamheid met een ongeëvenaard uiterlijk.

Met deze laatste innovaties perfectioneert CORSAIR de Hydro X Series om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van montagefanaten. De Hydro X-serie zorgt ervoor dat elk onderdeel niet alleen past, maar samenwerkt om een samenhangend, high-performance en visueel boeiend pakket te creëren. Net zoals iCUE LINK een complete reeks componenten samenbrengt met een uniforme kabelstandaard, belichaamt de Hydro X-serie een symfonie van uitmuntendheid in prestaties en ontwerp.

Beschikbaarheid en prijzen

De iCUE LINK XD5 RGB ELITE LCD, iCUE LINK XG7 RGB 40-SERIES grafische kaart waterblocks en Hydro X Series XT Softline mesh tubing zijn nu verkrijgbaar in de CORSAIR online shop en bij geautoriseerde distributeurs en resellers in het wereldwijde CORSAIR-netwerk.

De iCUE LINK XD5 RGB ELITE LCD, iCUE LINK XG7 RGB 40-SERIES grafische kaart waterblocks en Hydro X Series XT Softline gaasbehuizing worden verkocht met drie jaar garantie en worden ondersteund door CORSAIR’s wereldwijde klantenservicenetwerk.

Voor de exacte prijs van de iCUE LINK XD5 RGB ELITE LCD, iCUE LINK XG7 RGB 40-SERIES grafische kaart waterblocks en Hydro X Series XT Softline gaasbehuizing verwijzen wij u naar de CORSAIR-website of kunt u contact opnemen met een CORSAIR verkoopadviseur of PR-vertegenwoordiger in uw regio.

Webpagina’s

Om meer te weten te komen over de CORSAIR Hydro X Series iCUE LINK XD5 RGB ELITE LCD, bezoek :

https://corsair.com/icue-link-xd5-rgb-elite-lcd

Voor meer informatie over de CORSAIR Hydro X-serie iCUE LINK XG7 RGB 40-SERIES, ga naar :

https://corsair.com/icue-link-xg7-rgb-40-series

Voor meer informatie over de CORSAIR Hydro X Series XT Softline gaasbehuizing, ga naar :

https://corsair.com/xt-softline-mesh-tubing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in