Cyberpunk 2077: Phantom Liberty is vandaag uit!

0
436

CD PROJEKT RED heeft aangekondigd dat de Cyberpunk 2077 uitbreiding Phantom Liberty nu digitaal beschikbaar is op Xbox Series X|S, PlayStation 5 en PC via Steam, GOG, de Epic Games Store en GeForce Now.

Phantom Liberty is een actievolle spionagethrilleruitbreiding voor Cyberpunk 2077, met een ingewikkeld verhaal, een nieuwe buurt om te ontdekken, een krachtige nieuwe skill tree, nieuwe missies en zijmissies, nieuwe wapens en voorwerpen, en oneindig herspeelbare open-wereldactiviteiten.

“Phantom Liberty is het hoogtepunt van jaren hard werken door al onze teams”, zegt Game Director Gabe Amatangelo. “Tijdens onze eerste expeditie in Night City konden we ons nooit voorstellen hoeveel invloed deze ervaring op ons zou hebben. Sindsdien hebben we veel geleerd, maar één ding verandert nooit: onze passie voor het maken van games. Phantom Liberty is het beste voorbeeld van die passie.”

Bekijk de lanceringstrailer

Spelers kruipen in de huid van V, een cyberpunk huurling die zich begeeft in de schimmige wereld van spionnen en paden kruist met nieuwe personages, waaronder langjarige geheim agenten, slinkse leden van het politieke spel en bloeddorstige huurlingen. V gaat samen met geheim agent Solomon Reed (Idris Elba) op hun zwaarste missie tot nu toe, vol moeilijke keuzes en wendingen.

Phantom Liberty neemt spelers mee naar Dogtown, de gevaarlijkste wijk van Night City, gerund door wapenhandelaar en oorlogsmeester Kurt Hansen. Naast nieuwe missies en personages biedt de wijk ook nieuwe eindbaasgevechten, eindeloos herspeelbare open-wereldactiviteiten in de vorm van depotmissies en races, en nog veel meer om te ontdekken.

Als onderdeel van de uitbreiding krijgen spelers toegang tot meer dan 100 nieuwe voorwerpen (voertuigen, wapens, kleding, cybernetica) en een geheel nieuwe Relic skill tree met unieke perks, wat nog meer vrijheid en flexibiliteit biedt voor verschillende speelstijlen.


Cyberpunk 2077: Phantom Liberty is nu verkrijgbaar op Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc via GOG, Steam, de Epic Games Store en GeForce Now. Ga voor meer informatie over Cyberpunk 2077 en Cyberpunk 2077: Phantom Liberty naar de officiële websites, Facebook of X

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in