Earth Defense Force 6 komt in het voorjaar van 2024 in Noord-Amerika en Europa in omloop

0
492

D3Publisher Inc, een toonaangevende Japanse uitgever van games, kondigt vandaag de langverwachte westerse release aan van het nieuwste deel in de populaire serie, Earth Defense Force 6 voor PlayStation®5, pc via Steam in het voorjaar van 2024 en kort daarna in de Epic Games Store. Het volgende deel belooft een spannende ervaring te bieden voor zowel veteranen als nieuwe fans.

Earth Defense Force 6 – Trailer

Earth Defense Force 6 speelt zich af in 2027, drie jaar na de gebeurtenissen in zijn voorganger. De overlevenden gaan door met hun pogingen om de Primers weer op te bouwen, maar de bedreigingen voor de wereldwijde veiligheid blijven bestaan. De Earth Defense Force (EDF) wordt opnieuw opgeroepen om de planeet te beschermen tegen agressieve buitenaardse indringers.

De belangrijkste kenmerken zijn een geheel nieuwe verhaallijn, de terugkeer van de Ranger-, Air Raider-, Wing Diver- en Fencer-klassen en een enorme hoeveelheid nieuwe content, waaronder honderden extra missies en wapens. Spelers kunnen Earth Defense Force 6 ook spelen in twee-spelers split-screen co-op of online co-op met maximaal vier spelers.

Fans en liefhebbers vierden onlangs de monumentale 20e verjaardag van de Earth Defense Force-serie, waarvan wereldwijd meer dan 5 miljoen exemplaren zijn verkocht. Twee decennia van meedogenloze buitenaardse invasies en het redden van de mensheid hebben de serie verankerd in de geschiedenis van videogames. De Earth Defense Force-serie is een geliefde en iconische saga geworden die gamers over de hele wereld in zijn ban houdt.

Earth Defense Force 6 won met trots een User’s Choice Award bij de PlayStation Partner Awards 2022 en ontving ook de “Award of Excellence” bij de Japan Game Awards 2023, waarmee het zijn plaats als uitzonderlijke en gevierde game-ervaring bevestigt.

Ga voor meer informatie over Earth Defense Force 6 naar de officiële website, volg de game op X, de communitypagina op Steam en D3PUBLISHER Inc. om op de hoogte te blijven van nieuwe content en nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in