Een nieuwe trailer voor DESOLATIUM, het grafische avonturenspel geïnspireerd door Lovecraft

0
72

Maak je klaar om de fascinerende wereld van kosmische horror te ontdekken in de aankomende point-and-click grafische avonturentitel DESOLATIUM, want SOEDESCO heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven waarin het boeiende verhaal wordt beschreven.

Ontdek de nieuwe trailer hier

DESOLATIUM staat gepland voor release op 27 oktober 2023. De game zal digitaal en fysiek verkrijgbaar zijn op PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch, voor €29,99.

DESOLATIUM dompelt spelers onder in een wereld gebaseerd op de Cthulhu-mythos van de beroemde Amerikaanse schrijver H.P. Lovecraft, waar ze de mysterieuze verdwijning van een vriend onderzoeken. Het verhaal draait om de reis van vier verschillende personages tijdens hun tocht door een duister rijk vol Lovecraftiaanse mythen en wezens.

Het verhaal ontvouwt zich als Carter, een van de vier personages, wakker wordt en zich in een vreemde kamer bevindt. Geïntrigeerd en achterdochtig over zijn omgeving gaat hij op pad om te ontsnappen en de geheimen te ontrafelen die in deze raadselachtige wereld verborgen liggen.

DESOLATIUM is de winnaar van PlayStation’s ‘Most Innovative Game’ award en Gamepolis’ ‘Best Sound’ award en is een nooit eerder vertoonde horrorervaring die de bovennatuurlijke angst weerspiegelt waar Lovecraft bekend om staat, en zit vol spannende mysteries om te ontrafelen.

DESOLATIUM belooft een meeslepende first-person grafische avonturenervaring te bieden.

  • Verken een wereld die geïnspireerd is op de mythische wereld van Lovecraft.
  • Reis door adembenemende levels gebaseerd op echte 360° locaties.
  • Speel als 4 verschillende personages, elk met unieke mechanieken en eigenschappen.
  • Speel door 14 hoofdstukken met talloze scenario’s om te verkennen en te analyseren.
  • Geniet van geweldige herspeelbaarheid met meerdere mogelijke eindes om te ontdekken.
  • Dompel jezelf onder in een visueel stimulerende omgeving, ontworpen in de stijl van een stripboek, met ambisonisch geluid (8D).
  • Geniet van een optimale game-ervaring met een verversingssnelheid van 120FPS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in