eFootball overschrijdt 700 miljoen downloads

0
401

KONAMI viert dit succes met nieuwe campagnes

Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) heeft vandaag aangekondigd dat haar vlaggenschip game eFootball™ wereldwijd de 700 miljoen downloads heeft overschreden. Om dit succes te vieren lanceert KONAMI van 11 januari tot1 februari een in-game campagne.

Gedurende deze drie weken is er een speciale inlogbonus met één “Speler van de Week” (POTW) per week – drie in totaal. Gebruikers kunnen tijdens de campagne ook elke dag 1 x Global Lucky Deal krijgen in de vorm van een inlogbonus.

Campagne beloningen

Tijdens de campagne kunnen gebruikers deelnemen aan verschillende ‘Tour Events’, ‘Challenge Events’ en ‘eFootball™ Leagues’ om kans te maken op 200.000 GP, 210 eFootball™ Coins en meer.

eFootball Kampioenschap Club Evenement: FC Bayern München

In december 2023 kondigde KONAMI de evolutie van zijn esporttoernooien aan met de introductie van het eFootball™ Championship Club Event.

De eFootball™ Championship Club Events nodigen gebruikers van over de hele wereld uit om het tegen elkaar op te nemen in regionale online kwalificatietoernooien, gevolgd door een finale waarin de vertegenwoordiger van elke deelnemende club wordt aangewezen.

Het FC Bayern München Club Event begint op maandag 15 januari.

AFC Azië Cup Qatar 2023™ Viering Campagne

Dankzij KONAMI’s samenwerking met de Asian Football Confederation™ biedt eFootball™ een speciaal inlogcadeau: 10 verschillende Lucky Deals voor 10 Aziatische teams die meedoen aan de Asian Cup Qatar 2023™.

Daarnaast worden er ook drie Epic-spelers uit Maleisië, Thailand en Indonesië weggegeven.

EFootball update v.3.2.0

eFootball™ is in december 2023 geüpgraded naar versie 3.2.0 met nieuwe functies, waaronder de nieuwe spelmodus ‘MyLeague’, verbeteringen aan de coöp-modus en nieuwe minigames om in te loggen. Dankzij deze update konden gebruikers genieten van de meest diverse functieset van eFootball™ sinds de lancering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in