Hearthstone: Opzadelen! Rixe en terres Ingrates, de nieuwe Hearthstone-uitbreiding, arriveert in november!

0
417
GEGROET, PARTNER! Deze november komt Hearthstone naar het Wilde Westen met Riot in Ingrates Land! Het beruchte mijnbouwbedrijf Roc-Sanglant, geleid door de niet minder verachtelijke Sheriff Pleinbaril, is begonnen aan een grote operatie om alle azerietaders leeg te halen voor hun eigen gewin. Zullen de vogelvrijen onder leiding van de metgezellen van Elise Cherchétoile erin slagen Azeroth te redden van de schurkachtige inwoners die de Ingratenlanden van de kaart dreigen te vegen? Pre-orders zijn nu open voor 145 nieuwe kaarten, waaronder legendarische outlaws, het nieuwe ‘Good Pick’ sleutelwoord, en een tweede nieuw sleutelwoord: ‘Dig Up’!

RAMPSPOED KOMT NAAR DE STAD

  • De uitbreiding Rixe en terres Ingrates en de 145 nieuwe verzamelkaarten arriveren in november!
  • Het megapakket voor de aankoop van Rixe en terres Ingrates bevat 80 packs, 10 gouden packs, 1 willekeurige signature legendarische kaart, 1 willekeurige gouden legendarische kaart, evenals het heldenmodel Ulfar en de achterkant van de kaart. Het standaardpakket bevat 60 packs, 2 niet-gouden willekeurige legendarische kaarten en de achterkant van de Ulfar-kaart.
  • Vanaf 17 oktober ontvangen alle spelers die zich aanmelden bij het spel de Lightning Bolt Legendary Card, met het Provocation-effect en Agony Rage: roep een Elemental en een Beast op uit je deck.

GLOEDNIEUWE MECHANICS

  • Nieuw sleutelwoord “Good draw “: in Ingrrates land kan snel kunnen putten synoniem zijn met overleven. Kaarten met het sleutelwoord ‘Good draw’ hebben een bonus tijdens de beurt waarin ze aan je hand worden toegevoegd. Je moet de kaarten dus uitspelen zodra je ze hebt getrokken om hun effecten te maximaliseren!
  • Nieuw trefwoord ‘Graaf op ‘: de mijn zit vol rijkdommen, voor wie ze weet te vinden! Kaarten met het trefwoord ‘Graaf op’ brengen de fabelachtige schatten van de Azerite-mijn naar boven. Telkens als je een ‘Graaf op’-kaart uitspeelt, krijg je een willekeurige begraven schat van het huidige niveau, voordat je naar het volgende niveau gaat. Als je de laatste schat hebt gevonden, droogt de mijn op en moet je een nieuwe ader graven.
  • Legendarische begraven schatten: alleen de inwoners – vertegenwoordigd door de klassen Doodridder, Magiër, Dief, Demonist en Krijger – kunnen na het opgraven van vier schatten een legendarische schat ontdekken die bij hun klasse hoort.
  • Legendarische vogelvrijen. De klassen Demon Hunter, Druid, Hunter, Paladin, Priest en Shaman hebben zich bij onze groep vriendelijke vogelvrijen gevoegd. Elk van deze klassen heeft een legendarische outlaw dienaar om te verzamelen, die een bonus effect geeft als er geen dubbele kaarten in hun deck zijn.

ONVOORZIENE MODUS NOVEMBER SEIZOEN

  • Un’Goro is terug in november in het seizoen van de Unforeseen-modus! Decks zullen kaarten uit de beroemde krater en Wonders kunnen bevatten. Let op: de Demon Hunter- en Death Knight-klassen maken geen deel uit van dit seizoen van de Unforeseen-modus.

EEN OVERVLOED AAN AANKOMENDE EVENEMENTEN

  • Het meest angstaanjagende seizoen van het jaar is terug, met het Sanssaint-evenement. Spelers kunnen de beruchte Onthoofde Ruiter vinden en modellen met western-thema’s voor hun personages winnen. Ze kunnen ook deelnemen aan BlizzCon-quests om een speciale kaart terug te winnen.
Lees de 27.6 update notes voor meer details: https: //hearthstone.blizzard.com/fr-fr/news/23989479/notes-de-la-mise-a-jour-27-6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in