Het multiplayerspel PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs is nu beschikbaar

0
204
Bandai Namco Europe S.A.S. heeft de release aangekondigd van PAC-MAN™ MEGA TUNNEL BATTLE™: CHOMP CHAMPS, een PAC-MAN™ multiplayergame met snelle, intense wedstrijden voor 64 spelers in onderling verbonden doolhoven in Cross-Play op consoles en pc. De game is verkrijgbaar in de standaard- of deluxe-edities op Nintendo Switch™, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X | S en pc op Steam®.

In PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS is alles eetbaar… behalve het doolhof. Je moet gummies, power-ups, spoken en zelfs je tegenstanders verslinden in onderling verbonden doolhoven om als laatste PAC overeind te blijven en de titel Champion of the Gobblers op te eisen. Het is het eerste PAC-MAN-spel voor meerdere spelers op meerdere platforms en bevat ook een vriendensysteem waarmee je met maximaal drie vrienden kunt spelen, hun voortgang kunt volgen of ze tijdens een spel in de gaten kunt houden. Het spel bevat een arcade-achtige eliminatiemodus waarin spelers van alle vaardigheidsniveaus strijden om tokens die kunnen worden ingewisseld voor aanpassingsaccessoires, en een klassementmodus waarin spelers van vergelijkbare vaardigheidsniveaus EXP proberen te verdienen om verder te komen op de regionale of wereldranglijst.

In een spel waarin PAC’s elkaar kunnen verslinden, kan er van alles gebeuren! PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS biedt je bonussen die je personage verbeteren (snelheid, schild en meer) of die spoken achter je tegenstanders aan sturen. Om je te onderscheiden van de massa kun je natuurlijk vertrouwen op je talent, maar ook op de vele aanpassingsopties (lichaam, hoofd, accessoires) om een uniek, inventief en kleurrijk CAP te creëren dat andere spelers versteld zal doen staan.