JBL’s Smart Charging Case wordt uitgebreid naar de JBL Live TWS 3-serie

0
137
Delighted self employed man enjoying songs in earphones during work while sitting with laptop in room and looking away

Na de buitengewoon succesvolle introductie van de JBL Tour Pro 2, merkte JBL een aanzienlijke vraag op naar deze innovatieve technologie en vormgeving. De geavanceerde technologie is nu toegankelijker tegen meer betaalbare prijzen. De JBL Live TWS 3-serie beschikt over de draagstijlen Buds, Beam en Flex, zodat er voor iedereen een favoriete optie tussen zit.

De producten zijn voorzien van de nieuwste versie van JBL’s baanbrekende Smart Charging Case. Hiermee hebben gebruikers volledige controle over bijna alle functies in realtime, zonder de noodzaak van een mobiel apparaat of de JBL Headphones-app te verbinden. De Live-serie biedt een ware draadloze ervaring die verder gaat dan audio, en maakt het nu toegankelijker dan ooit met slechts een touch op het 1,45 inch LED-aanraakscherm. Of je nu onderweg bent of thuis naar muziek luistert, de True Adaptive Noise Cancelling optimaliseert de audio-ervaring met de Ear Canal Test in de JBL Headphones-app, wat zorgt voor een gepersonaliseerd geluid.

“We proberen altijd grenzen te verleggen als we nieuwe producten introduceren. Geen detail is te klein en met de nieuwe Smart Charging Case en drie verschillende draagstijlen in de JBL Live TWS-serie hebben we deze producten naar een hoger niveau getild”, aldus Carsten Olesen, President Consumentenaudio bij HARMAN. “De smart case is slechts één van de vele veranderingen in de lijn en we kunnen niet wachten tot consumenten een meer gepersonaliseerde en pure audio-ervaring krijgen.”

Met drie verschillende beschikbare draagstijlen (Buds, Beam en Flex), zorgt de JBL Live TWS 3-serie voor comfort en flexibiliteit. Voorzien van Hi-Res draadloze audio en JBL Signature Sound, biedt de nieuwste serie ook Bluetooth 5.3 met LE*, zodat gebruikers kunnen genieten van stabiele multipoint verbindingen en een verbeterde, langere batterijduur. De JBL Live TWS 3-serie is verkrijgbaar in vier kleuren: paars, blauw, zilver en zwart. Naast stijl is er ook rekening gehouden met duurzaamheid en een waterbestendige IP55-classificatie.

De JBL Live TWS 3-serie is vanaf juni 2024 verkrijgbaar op JBL.be en bij geselecteerde retailers voor € 199,99.

*Beschikbaar via een OTA-update in een later stadium.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in