KOEI TECMO Europe kondigt de lancering van SAMURAI WARRIORS 4 DX op Steam aan

0
30

Vandaag kondigen KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Omega Force aan dat SAMURAI WARRIORS 4 DX nu in Europa digitaal verkrijgbaar is op PC Windows via Steam®. Deze complete editie van SAMURAI WARRIORS 4 bevat meer dan 150 stuks downloadbare content, zoals kostuums, wapens, bewerkingsonderdelen, scenario’s, achtergrondmuziek en meer.

https://www.youtube.com/watch?v=ExKpdwXyjnc&feature=youtu.be

Bekijk de lanceringstrailer van SAMURAI WARRIORS 4 DX op YouTube

SAMURAI WARRIORS 4 DX bevat alle content die fans verwachten in een complete editie. Naast de belangrijkste “Story Mode” met “regionale verhalen” en het “verhaal van de eenwording”, kunnen spelers in de DX-versie kiezen uit verschillende speltypen, waaronder de “Chronicle Mode”. In dit speltype kunnen spelers door de wereld van SAMURAI WARRIORS reizen en opdrachten vervullen in verschillende regio’s, terwijl ze officieren ontmoeten en voorwerpen verzamelen. Bovendien kunnen spelers nu meer dan 50 speelbare officieren ontdekken in SAMURAI WARRIORS 4 DX, samen met opwindende actiesystemen zoals “Hyper Attack” en “Rage” tijdens hun reis naar het hart van de Japanse Sengoku-periode.

SAMURAI WARRIORS 4 DX functies:

  • Meer dan 150 downloadbare content – Downloadbare content die bij de oorspronkelijke release van SAMURAI WARRIORS 4 beschikbaar was op andere platforms is geïntegreerd, waaronder scenario’s, kostuums en wapens.
  • Geoptimaliseerd voor PC – De grafische instellingen kunnen worden aangepast aan de PC-specificaties van elke speler. Muis- en toetsenbordbesturing worden ondersteund en toetstoewijzingen kunnen worden gewijzigd. De meeste controllers worden ondersteund.
  • SAMURAI WARRIORS 4 DX is naast Japans nu ook beschikbaar in het Engels. De taal kan worden gewijzigd in de instellingen.

SAMURAI WARRIORS 4 DX is digitaal verkrijgbaar op PC Windows via Steam®