Marvel’s Spider-Man 2 is beschikbaar!

0
608

Peter Parker en Miles Morales beleven een gloednieuw avontuur in de populaire Spider-Man-franchise van Marvel op PlayStation®5. Met hun nieuwe kostuums krijgen ze letterlijk een heel nieuw uiterlijk. Deze PS5® exclusive komt uit de stal van de veelgeprezen gameontwikkelaar Insomniac, ook bekend van de Ratchet & Clank-gameserie.

Voor het eerst zijn er twee Spidermannen speelbaar. Je slingert, springt en vliegt door Marvel’s New York dankzij de nieuwe canvas vleugels. De setting is groter dan ooit, met de twee nieuwe stadsdelen Brooklyn en Queens en bekende locaties als Coney Island. Je kunt razendsnel wisselen tussen Peter Parker en Miles Morales. Ze hebben elk hun eigen epische verhalen en krachten. Neem het op tegen iconische nieuwe tegenstanders, waaronder een aangepaste versie van Venom, de meedogenloze Kraven the Hunter en de boze Lizard.

Een evolutie van Spider-Mans verhaal

De ontwikkelaars van Marvel’s Spider-Man 2 zijn erin geslaagd om de persoonlijkheden van de superhelden en het verhaal een nieuwe, meer realistische draai te geven. Peter en Miles staan voor de uitdaging om hun persoonlijke leven te combineren met hun leven als superheld en de stad te beschermen tegen de angstaanjagende kracht van de symbiont.

Peter Parker en Miles Morales zijn veranderd sinds de vorige games. Dat betekent dat hun vaardigheden ook zijn veranderd. De gadgets zijn verbeterd en zijn nog beter geïntegreerd in het combosysteem. Speel als Spider-Man en improviseer terwijl de gebeurtenissen zich ontvouwen. Begin een luchtcombo door een vijand te lanceren met de Symbiot-aanval. Je kunt je tegenstanders ook tegen elkaar gooien met de webgrijper en vervolgens op rooftocht gaan met andere aanvallen. Je kunt je ook verdedigen tegen aanvallen die je niet kunt ontwijken. Het is nog steeds mogelijk om te ontsnappen door te zwaaien, maar een goed geplaatste verdediging kan een aanval in volle gang stoppen en de vijand nog kwetsbaarder maken. Met nieuwe weblijnen kun je je eigen route door de lucht uitstippelen, langs specifieke punten in de omgeving. Dit geeft je meer controle over sluipverdedigingen.

Kenmerken

Platform: PlayStation 5

Ontwikkelaar: Insomniac Games

Verschijningsdatum: 20/10/2023

Aantal spelers: 1

Leeftijd: 16

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in