Ontdek Atlantis vanuit de CUPRA GARAGE in de stad

0
374

De onderwaterwereld van Atlantis verkennen lijkt misschien een verre droom, maar dat is het niet… Vanaf de tweede helft van oktober 2023 presenteren ActiveMe en CUPRA een gloednieuwe ervaring .Atlantis – The Immersive Odyssey is een totale onderdompeling in een fascinerende onderwaterwereld, in het hart van de CUPRA GARAGE in the City, een autoshowroom, en nog veel meer..

ActiveMe is niet nieuw voor de Atlantis-ervaring. Na het werken aan de interactieve tentoonstelling Van Gogh en de immersieve ervaringen Gustave Klimt, Dino Alive en Bubble-Planet, is de Belgische creatieve studio uitgegroeid tot de absolute benchmark voor immersieve ervaringen. Dit wordt duidelijk aangetoond door de nieuwe tentoonstelling gewijd aan Atlantis.

“Na met een aantal partners te hebben samengewerkt, was dit de volgende stap voor ActiveMe: een evenement 100% in-house beheren, van concept tot voltooiing” , legt Quentin Schuijts, Director of Operations van het bedrijf, uit. “We vonden de perfecte locatie bij CUPRA, die hun CUPRA GARAGE in de City in hartje Brussel wilde versterken met een extra aantrekkingspool.”
“De CUPRA GARAGE in the City is veel meer dan een autoshowroom. Het is een plek waar je kunt ontspannen, een hapje eten, thuiswerken, het CUPRA-gamma ontdekken en … je helemaal onderdompelen in de Atlantis-beleving van ActiveMe” , zegt David Favest, Managing Director CUPRA Belgium. “Het zit in het DNA van een avant-gardistisch en onconventioneel merk als CUPRA om samen te werken met partners die dezelfde waarden delen. Net als ActiveMe willen we ons positioneren als specialisten in sensaties en beleving.”

Een zintuiglijke ervaring

Een bezoek aan Atlantis – The Immersive Odyssey zal al je zintuigen prikkelen. De tentoonstelling is verdeeld in drie hoofdgebieden die je zintuigen visueel, auditief, tactiel en zelfs cognitief prikkelen. In het eerste deel, Een welvarende stad, worden bezoekers ondergedompeld in Atlantis voordat de ramp toesloeg, met uitzicht op vier LED-wanden met een totale oppervlakte van 150 m². De ervaring duurt ongeveer 20 minuten.

Dan is er De Legende: vijf interactieve zones waar je de mythe kunt ontdekken. Spannende ervaringen die de fascinerende verhalen van Atlantis vertellen. Bezoekers kunnen hun eigen tempo kiezen en zoveel leren als ze willen: stilte en bezinning voor de storm.

Tot slot is er The Mysterious City: een meeslepende virtual reality-ervaring die je in 3D kunt ontdekken met behulp van een VR-headset. Je kruipt in de huid van een ontdekkingsreiziger en gaat op zoek naar de verloren stad op de bodem van de zee. Ondertussen kun je communiceren met andere bezoekers en je omgeving.

Tot slot kunnen bezoekers Zeus ontmoeten en met zijn 3D avatar communiceren dankzij kunstmatige intelligentie: een primeur voor een immersieve ervaring.

Zin in een duik?

Met de herfstvakantie voor de deur is Atlantis – De meeslepende Odyssee een ideale activiteit om met het hele gezin te doen. De tentoonstelling is toegankelijk voor iedereen vanaf 7 jaar en is elke dag geopend, behalve dinsdag, van 10.00 tot 18.00 uur. Toegang kost tussen €14,50 en €17,50 (de gemiddelde prijs is €16 per persoon). Deze nieuwe Brusselse hotspot bevindt zich op 50 Rue du Mail, 1050 Brussel. Meer informatie is beschikbaar op https://www.atlantis-expo.com/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in