Plarium en Capcom® kondigen samenwerking aan tussen Monster Hunter™ en RAID: Shadow Legends

0
162

Plarium’s werelds grootste ontwikkelaar van Free-to-Play (F2P) games voor mobiel en PC, met meer dan 480 miljoen geregistreerde spelers wereldwijd, kondigt vandaag in samenwerking met Capcom Co. Ltd (Capcom) aan dat de wereldberoemde Monster Hunter-franchise een intrede zal doen in het veelgeprezen dark fantasy verzamelrollenspel RAID: Shadow Legends. Van 9 januari tot 5 maart 2024 kunnen spelers 5 Legendary Champions verkrijgen, uitgerust met exclusieve wapens en pantsers gemaakt van enkele van Monster Hunter’s meest intimiderende monsters, zoals Rathalos, Zinogre en Fatalis.

“We vinden het geweldig om spelers een geweldige nieuwe collectie Champions te bieden, gebaseerd op een aantal van de beroemdste monsters in het Monster Hunter-universum,” zegt Ronen Gross, vice president business development bij Plarium. “Het is een ongelooflijke ervaring geweest om met Capcom samen te werken om de twee franchises perfect te combineren en een universum te creëren dat gelijkaardig maar toch volledig uniek aanvoelt.

Om aan de verwachtingen van beide fangemeenschappen te voldoen, hebben de teams van Plarium en Capcom samengewerkt om ervoor te zorgen dat de meest gevierde aspecten van RAID: Shadow Legends en Monster Hunter goed vertegenwoordigd zijn in de samenwerking. Zo zijn de vijf Champions gebaseerd op de Monster Hunter-franchise uitgerust met vaardigheden die enkele van de vaardigheden weerspiegelen die beschikbaar zijn wanneer personages dezelfde wapens en bepantsering gebruiken in de Monster Hunter-spellen, waardoor een combinatie ontstaat die fans van beide spellen zal verrassen en verrukken.

De vijf Legendary Champions kunnen spelers op verschillende manieren verzamelen tussen 9 januari 2024 en 5 maart 2024. Alle spelers kunnen de Legendarische Kampioen Rathalos de Zwaardvechter verkrijgen via een speciaal loyaliteitsprogramma waarbij spelers op zeven verschillende dagen tijdens dit evenement moeten inloggen bij RAID: Shadow Legends, waarna deze machtige zwaardvechter tot hun beschikking staat. Spelers kunnen ook de andere vier Champions verkrijgen tijdens limited-time evenementen die lopen tot 5 maart 2024.

Spelers kunnen zich verheugen op een reeks community- en in-game activiteiten om de samenwerking te vieren, evenals trailers die laten zien hoe de majestueuze wezens van de Monster Hunter-franchise hun weg vonden naar de wereld van Teleria. Ook is te zien hoe de kampioenen van RAID: Shadow Legends het opnemen tegen het aloude icoon van de Monster Hunter-franchise, Rathalos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in