Samsung en Microsoft bundelen hun krachten: nieuwe connectiviteitsfuncties voor de Galaxy Book4

0
146

Samsung introduceerde onlangs de nieuwe Galaxy Book4, een serie krachtige en intelligente pc’s met verbeterde beveiliging, een levendig interactief scherm en een ultradraagbaar ontwerp. In samenwerking met Microsoft tilt Samsung de gebruikerservaring naar een hoger niveau met nieuwe connectiviteitsfuncties, waardoor de Galaxy Book4 nog vloeiender, intelligenter en flexibeler wordt.

Microsoft Copilot zorgt voor een naadloze verbinding tussen PC en smartphone

Dankzij de intuïtieve AI van Microsoft Copilot[1]integreert de Galaxy Book4 naadloos met smartphones. Met Microsoft Copilot kun je tekstberichten op een Samsung Galaxy zoeken, lezen of samenvatten. Het is zelfs mogelijk om direct vanaf de PC automatisch berichten te schrijven en te versturen.

Copilot vindt bijvoorbeeld restaurantaanbevelingen van vrienden in oude sms’jes, zoekt de bijbehorende recensies in de browser en stuurt vervolgens een bericht naar de juiste persoon met een voorstel voor een etentje die avond. Dit gebeurt allemaal rechtstreeks vanaf de pc, zonder dat je elke afzonderlijke app op de smartphone hoeft te openen.

Deze naadloze verbinding tussen apparaten geeft de indruk dat je één apparaat gebruikt. Microsoft Copilot zal ook steeds meer apps aankunnen, waardoor de connectiviteit tussen Samsung Galaxy toestellen verder wordt uitgebreid.

Een krachtige PC-camera dankzij koppeling met een smartphone

Met de opkomst van hybride werken zijn videovergaderingen nu de norm. Met de Galaxy Book4-serie wordt de camera van de telefoon een webcam voor de pc[2]die toegang geeft tot de hoogwaardige camera’s van Galaxy smartphones voor apps zoals Microsoft Teams.

Met één klik kun je overschakelen van de camera aan de voorkant naar de camera aan de achterkant, zodat je je kunt aanpassen aan elke configuratie. Als je snel het beeldkader wilt aanpassen, kun je eenvoudig van de ene camera naar de andere schakelen zonder de pc-instellingen te wijzigen. Bovendien zijn achtergrondvervaging en automatische kadering ook beschikbaar om het beeld scherp te stellen in elke omgeving, of het nu een druk café is of een vergaderzaal.

Dankzij Samsung’s voortdurende samenwerking met Microsoft worden er steeds meer slimme functies toegevoegd aan de Galaxy Book4-serie. Bovendien is het mogelijk om de Galaxy Book4 te koppelen met verschillende Galaxy apparaten. Gebruik bijvoorbeeld de Tab S9 Ultra als extra scherm voor de PC of sluit de Galaxy Buds2 Pro aan voor geluid van hoge kwaliteit met minimale latency.

Ga voor meer informatie over de Galaxy Book4-serie naar www.samsung.com/galaxy-book.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in