Samsung presenteert zijn connected lifestyle en nieuwe keukenassortiment op EuroCucina 2024

0
178

Op EuroCucina 2024 onthult Samsung zijn nieuwe reeks premium keukens als onderdeel van het connected home. EuroCucina, een van de grootste internationale evenementen gewijd aan de keuken, wordt gehouden van 16 tot 21 april in Milaan.

“Na het wereldwijde lanceringsevenement twee weken geleden, laten we nu op EuroCucina zien waartoe we in staat zijn”, zegt Moohyung Lee, EVP en Head of Customer Experience Team, Digital Appliances (DA) Business bij Samsung. “Wij geloven dat de optimale verbinding tussen huishoudelijke apparaten het leven van consumenten naar een nieuw niveau zal tillen. Ik hoop dat bezoekers van onze stand zullen genieten van de innovaties.

De stand van Samsung op EuroCucina omvat een Bespoke AI-zone [1 ] en een Premium Built-in Kitchen-zone.

Meer verbindingen tussen apparaten in huis

In de Bespoke AI-zone [2] kunnen bezoekers verschillende alledaagse scenario’s ervaren. Ze kunnen bijvoorbeeld de robotstofzuiger bedienen met Mobile Smart Connect [3] en de AI Family Hub™ [4] ontdekken. In de SmartThings Energy Away Mode schakelt SmartThings automatisch bepaalde apparaten uit wanneer gebruikers niet thuis zijn. Optimal Charging laadt de robotstofzuiger alleen op tot 60% tijdens piekuren, waardoor gebruikers minder moeite hoeven te doen en hun apparaten optimaal kunnen gebruiken.

Met Calm Onboarding wordt het product automatisch aangesloten na aankoop en installatie, zonder dat de gebruiker iets hoeft te doen.

Nieuwe ingebouwde producten voor verschillende levensstijlen

Samsung lanceert verschillende inbouwpakketten voor de Europese markt, waaronder koelkasten, vaatwassers, inductiekookplaten en ovens. In het Premium Built-in Kitchen gedeelte presenteert Samsung haar nieuwe inbouwproducten.

De BRB6500D, de eerste grote inbouwkoelkast van Samsung [5], is uitgerust met wifi, waardoor gebruikers hun energieverbruik kunnen monitoren via de SmartThings AI Energy-modus [6]. Als de ingestelde limiet wordt overschreden, past de energiebesparingsmodus [7 ] automatisch de compressorsnelheid en ontdooicyclus aan. Het Twin Cooling™-systeem houdt voedsel langer vers door de temperatuur en vochtigheid te regelen.

Een ander inbouwproduct dat op EuroCucina 2024 werd getoond, is de nieuwe energiezuinige vaatwasser [8] van Samsung. Deze vaatwasser is uitgerust met het WaterJet Clean™ systeem voor intensieve reiniging vanuit alle hoeken. Met het Extra Stil programma produceert hij slechts 41dB [9 ] geluid. De SmartThings AI Energy modus [10 ] controleert het energieverbruik en activeert indien nodig de energiebesparende modus. Dankzij de Kitchen Fit™ schuifdeur [11] past de vaatwasser in elke moderne keuken. De deurklep komt omhoog wanneer deze geopend wordt, waardoor de deur volledig geopend kan worden zonder dat de plint eronder doorgeknipt hoeft te worden.