[Steam Next Fest] Solium Infernum demo nu beschikbaar!

0
248

De demo laat spelers kennismaken met het politieke strategiespel dat draait om sluwheid, intriges en verraad in de hel. Spelers kunnen schermutselingen spelen met een tutorial en het bevel voeren over hun legioenen door te kiezen uit vier grote aartsvijanden om de helse troon op te eisen. Elke wedstrijd kan op verschillende manieren worden gespeeld door te kiezen uit verschillende tactieken en geheime plannen uit te broeden die passen bij verschillende speelstijlen.

Bij de lancering bevat Solium Infernum gloednieuwe singleplayer-scenario’s en asynchrone multiplayer-wedstrijden, die een volledig scala aan ervaringen bieden, van singleplayer-wedstrijden van 2 tot 4 uur tot epische multiplayer-wedstrijden van een week. Het spel is een vernieuwde visie op Vic Davis’ cultklassieker, gemoderniseerd en volledig opnieuw opgebouwd in 3D met een bijgewerkte visuele interface om het in lijn te brengen met League of Geeks’ unieke en geprezen esthetiek en productiewaarden.

“Als liefhebbers van strategie zijn we vastbesloten om van Solium Infernum een spel te maken dat we willen spelen. We streven ernaar om een nieuwe standaard in het genre te creëren die zowel ervaren spelers als nieuwkomers zal boeien,” zegt Trent Kusters, medeoprichter en directeur van League of Geeks. “Ons doel gaat verder dan het behouden van de intriges en het verraad dat het originele spel tot een van de meest opmerkelijke strategiespellen ooit maakte. We willen ook de kenmerkende en geliefde esthetiek en productiewaarden van League of Geeks in dit project inbrengen. Deze demo is een bewijs van die toewijding en een eerbetoon aan de nalatenschap van het originele spel. We kunnen niet wachten om te zien hoe spelers hun weg naar de troon beramen en verraden.”

Solium Infernum lanceert begin 2024 op PC via Steam. Ga voor meer informatie naar de officiële website van de game en voeg Solium Infernum nu toe aan je verlanglijstje op Steam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in