Warm Snow is vandaag verkrijgbaar voor consoles!

0
452

Microids en Bilibili Games kondigen met trots aan dat de actie-/Rogue-Lite-game Warm Snow nu digitaal verkrijgbaar is op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch en Windows Store

Sinds de komst op Steam in januari 2022 is Warm Snow een doorslaand succes, dankzij de 25.000 “zeer positieve” recensies die het heeft ontvangen. De game is ook geëerd met drie grote prijzen: een Jincha Award voor “Meest verwachte game van 2022”, een Indieplay 2020 “Nova Prize” en de Bilibili 2022 Must-play. In mei 2023 vierde de studio met trots de verkoop van meer dan 2.000.000 exemplaren op pc en mobiel.”

Voor de consoleversies kunnen spelers genieten van de Nightmare Ashes extra content. Deze uitbreiding brengt een groot aantal nieuwe functies met zich mee, waaronder nieuwe krachten, nog krachtigere wapens en een geheel nieuwe skill tree om Bi-An nog beter aan te passen aan elke speelstijl. Daarnaast worden er nieuwe voorwerpen geïntroduceerd om spelers te helpen de wereld van nachtmerries te trotseren

Over Warme Sneeuw

In het jaar 27 van het Longwu-tijdperk stort een vreemde “Warme Sneeuw” de wereld in chaos en verandert mensen in oncontroleerbare monsters. Speel als Bi-An, een mysterieuze zwervende krijger, en begin aan een epische reis om het evenwicht in de wereld te herstellen. Bevrijd de 5 huizen die ooit de wereld beschermden tegen corruptie en ontrafel het mysterie achter de Warme Sneeuw. Kies je uitrusting op basis van je vechtstijl en stort je in het hart van epische gevechten!

Kenmerken van het spel

  • Een dynamische rogue-lite: pas je arsenaal aan wapens, krachten en elementen aan je persoonlijke vechtstijl aan.
  • Kunstrichting die doet denken aan schilderijen van zijde: dompel jezelf onder in adembenemende visuals, ontleend aan de esthetiek van schilderijen van zijde, voor een dimensie van poëzie en elegantie die uniek is voor de spelwereld.
  • Een exotische wereld geïnspireerd door de Chinese mythologie: verken een fantasierijk doordrenkt van rijke Chinese folklore, waar legendarische wezens en adembenemende landschappen een authentieke en meeslepende sfeer creëren.
  • Nieuwe vertalingen: geniet van een nog meeslependere spelervaring dankzij de beschikbaarheid van nieuwe talen.
  • Eindeloze herspeelbaarheid: verken de game steeds opnieuw totdat je eindelijk de waarheid over “Warme Sneeuw” ontdekt en er een einde aan maakt.
  • Nightmare Ashes”-content inbegrepen: ontdek het “Nightmare-systeem”, nieuwe mechanica, voorwerpen, vaardigheden, wapens en eindbazen
Image
Image

 

Warm Snow is vanaf vandaag, 20 oktober, digitaal verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch en Windows Store.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in