Max Payne 3 – De officiële soundtrack: Anniversary Edition

0
140
Om de 10e verjaardag van Max Payne 3 te vieren, kondigen we met trots de release aan van Max Payne 3 – The Official Soundtrack (Anniversary Edition), een nieuwe versie van de iconische soundtrack die binnenkort beschikbaar zal zijn op streamingplatforms en op vinyl in beperkte oplage.
Naast de originele muziek gecomponeerd door de Los Angeles-based noise rock band HEALTH, bevat Max Payne 3 – The Official Soundtrack (Anniversary Edition) nog niet eerder uitgebrachte tracks uit het spel
De muziek van HEALTH voor Max Payne 3 heeft een nieuwe richting gegeven aan hun melancholische noise rock sound; het nummer « TEARS » is een vaste waarde geworden tijdens de live shows van de band.
Het derde deel van de avonturen van Max Payne, dat in 2012 voor het eerst uitkwam op PS3, Xbox 360 en pc en nu verkrijgbaar is via de Rockstar Games Launcher en via achterwaartse compatibiliteit op Xbox Series X|S en Xbox One, biedt een vloeiende en gedetailleerde filmische ervaring die geavanceerde schietspellen combineert met een duister en complex verhaal dat Max meeneemt van de straten van New York naar de favelas van São Paulo.
De game wordt geprezen om de adembenemende actiescènes en het innovatieve gebruik van Bullet Time® (populair in de serie), maar ook de soundtrack oogst lof. Vice, Pitchfork, Kotaku, Game Informer en anderen roemen de originele aanpak en de melodieën.
Voor meer informatie over Max Payne 3 – The Official Soundtrack (Anniversary Edition), hou de Rockstar Newswire in de gaten.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici