Nacon kondigt My Fantastic Ranch aan, De stoeterij van buitengewone dieren

0
108
NACON en de Piece of Cake studio, ontwikkelaars van het meermaals bekroonde spel Hacktag, zijn verheugd om hun nieuwe spel te onthullen Mijn Fantastische Ranch. Dit managementspel voor jongeren speelt zich af in een sprookjeswereld die bevolkt wordt door fantastische wezens.
Dankzij een voor jonge spelers toegankelijke gameplay biedt het spel hun de mogelijkheid de stoeterij van hun dromen te ontwikkelen en te beheren: adopteer nieuwe draken en eenhoorns en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen; geef les en vind de leerling met wie elk schepsel kan opschieten; zie ze samen evolueren en laat ze zo deelnemen aan evenementen en toernooien die de stoeterij bekendheid zullen geven.
« My Fantastic Ranch » is ontstaan uit de wens om een echt managementspel aan te bieden dat toegankelijk is voor jongeren en tegelijkertijd ruimte laat voor bezinning. Alle mechanismen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te leren zijn, zodat spelers er plezier in kunnen hebben de echte eigenaars van hun denkbeeldige ranch te worden – Marine Lemaître, CEO en medeoprichter van Piece of Cake studios
Mijn Fantastische Ranch piece of Cake is een uniek ontworpen spel, ideaal voor het ontwikkelen van managementvaardigheden in een dromerige wereld vol schattige wezentjes. My Fantastic Ranch is in de herfst van 2022 verkrijgbaar op PlayStation®5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Steam en Epic Game Store.
Meer informatie over deze titel zal later worden bekendgemaakt. Vind alle NACON spellen en accessoires op de website nacongaming.com

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici