NetEase Games onthult line-up voor NetEase Connect 2022

0
77

De wereldwijde game-ontwikkelaar en uitgever NetEase Games kondigde onlangs de komst aan van zijn jaarlijkse conferentie op 20 mei, NetEase Connect 2022. Het live gestreamde evenement zal worden gehost door IGN Japan’s Daniel Robson en Esra Crabble in het Japans vanaf 4:30am PST en in het Engels om 19:30pm CEST op NetEase Games‘ officiële Facebook, Twitch, en YouTube pagina’s. 15 titels zullen op het evenement te zien zijn, waaronder zes exclusieve nieuwe game-aankondigingen. Hieronder vindt u een trailer van de spellen die tijdens het evenement zullen worden aangekondigd 720_BoutonNetEase_Connect_Title_List Naast nieuwe game updates en onthullingen, zal NetEase Games haar plannen delen om innovatieve game studio’s over de hele wereld te ondersteunen. Leden van Grasshopper en Nagoshi Studios zullen ook aanwezig zijn om meer te vertellen over NetEase Games ‘ toewijding aan het ondersteunen van ontwikkelaars en het creëren van hoogwaardige ervaringen voor gamers. Hieronder een voorproefje van enkele van de 15 titels die te zien zullen zijn tijdens NetEase Connect 2022.

  • NARAKA: MESPUNT – het geplande vervolg op de martial arts geïnspireerde Battle Royale.
  • Mission Zero – een eerste blik op de aankomende 2v4 stealth competitieve titel.
  • ZOZ: Final Hour – maak kennis met de nieuwe third-person shooter met een twist.
  • The Lord of the Rings: Opstaan voor de oorlog – zien wat Midden-aarde te wachten staat en de legers die om de kostbare Ring strijden.
  • Eens mens zijn – ontdek het lot van de mensheid in dit gloednieuwe, artistieke en bizarre overlevingsspel.
  • Ace Racer – leer meer over de supersnelle racetitel waarin auto’s door muren kunnen rijden, tijdens het rijden kunnen transformeren en zelfs door de lucht kunnen zweven.
  • Harry Potter: Magie Ontwaakt – magische avonturen te wachten in de tovenaarswereld.

NetEase Connect 2022 zal op 20 mei live worden gestreamd op de officiële Facebook-, Twitch- en YouTube-pagina ‘s van NetEase Games. Voor meer informatie over NetEase Connect 2022, bezoek de officiële website hier.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici