Republic of Gamers (ROG) kondigt nieuwe randapparatuur en netwerkproducten aan op CES 2023

0
115

De wereld van PC montage is veranderd. Of het nu gaat om grafische kaarten van de volgende generatie, zoals de NVIDIA GeForce® RTX™ 4090, of snellere gegevensoverdracht en USB-opladen, een pc-kast moet de nieuwste en beste technologieën op de markt ondersteunen. ASUS ontwierp de ROG Hyperion als een duurzaam en stijlvol chassis dat klaar is voor de toekomst van DIY gaming platforms – met een op luchtstroom gericht ontwerp dat componenten op topprestaties laat werken.

Grote, aanpasbare ruimte: De ROG Hyperion is ontworpen voor de toekomst. Het ondersteunt E-ATX form factor moederborden, heeft twee USB 3.2 Gen 2×2 Type-C® poorten aan de voorzijde en voldoende uitbreidingssleuven voor toekomstige upgrades. De Hyperion is ruim genoeg om zelfs de grootste videokaarten te plaatsen, zoals de ROG Strix GeForce RTX 4090. Of hij nu verticaal of horizontaal wordt gemonteerd, de geïntegreerde aluminium houder voor de videokaart voorkomt dat de kaart doorhangt, ongeacht de grootte, terwijl kabelbeheer eenvoudig is. Daarnaast heeft ASUS 34mm ruimte achter het moederbord voorzien om alle bekabeling op te bergen. Een geïntegreerde ARGB-controller biedt een plaats om alle Aura Sync-apparaten aan te sluiten, en ondersteunt tot acht ARGB-apparaten en zes PWM-ventilatoren.

Ontworpen voor doe-het-zelvers: De Hyperion is een volledig uitgerust chassis met veel ruimte om mee te werken – zonder kolossaal te zijn. Het zijn de kleine ergonomische opties die de Hyperion echt naar een hoger niveau tillen. De ROG Hyperion biedt bijvoorbeeld een kleine lade verzonken in de bodem van de case om schroeven, accessoires en zelfs een kleine schroevendraaier in op te bergen, zodat alle onderdelen van de case veilig zijn. Er is ook een opening in het chassis om het OLED-scherm van een ROG Thor voeding weer te geven.

ROG Rapture GT-BE98: ‘s werelds eerste quad-band WiFi 7 gaming router

De ROG Rapture GT-BE98 is ‘s werelds eerste quad-band WiFi 7 gaming router. Gebruik makend van het volledige potentieel van WiFi 7 met ondersteuning voor 320MHz kanalen in de 6GHz band, levert hij snelheden tot 160% sneller dan de vorige generatie. Dankzij de 4K QAM-modulatie, waarmee meer gegevens kunnen worden geconcentreerd tijdens de overdracht, liggen de maximale gegevenssnelheden bovendien tot 20% hoger, waardoor de ongelooflijke overdrachtssnelheid van 25.000 Mbps mogelijk is. Daarnaast biedt hij nog twee andere revolutionaire functies: Multi-Link werking en Multi-RU perforatie, waarmee de GT-BE98 efficiëntere en betrouwbaardere draadloze verbindingen kan bieden.

Multi-Link-werking maakt gelijktijdige transmissie op verschillende banden en kanalen mogelijk om de doorvoer van het apparaat te vergroten, de latentie te verminderen en de betrouwbaarheid te verbeteren. Multi-RU punching verdeelt een kanaal met grote bandbreedte in kleinere eenheden, waardoor de punching interferentie elimineert en de verbindingsefficiëntie toeneemt.

Gamers kunnen via één 10 Gb/s WAN/LAN-poort en twee 10 Gb/s LAN-poorten genieten van tot 10 keer hogere gegevensoverdrachtsnelheden voor bandbreedte-intensieve taken. Voor gamers in grote huizen verbetert de exclusieve ASUS RangeBoost Plus-functie bovendien het signaalbereik en de algehele dekking. Tot slot zorgt de ROG-exclusieve gameversnelling op drie niveaus voor een fantastische game-ervaring.

ROG Raikiri Pro PC Controller: Onbeperkt aanpasbaar

De eerste Xbox® gecertificeerde tri-mode PC controller, de ROG Raikiri Pro biedt gamers de mogelijkheid om verbinding te maken via Bluetooth, RF 2.4 GHz of bedrade USB, waardoor hij perfect is voor gaming op PC’s, laptops en de volgende generatie Xbox consoles. De ROG Raikiri Pro legt alle bedieningselementen en aanpassingsopties die gamers nodig hebben direct in hun handen. Gamers kunnen hun Raikiri Pro personaliseren met afbeeldingen, tekst of animaties op het ingebouwde OLED-scherm. Ze kunnen het ook gebruiken om de oplaadstatus, de demping van de microfoon en de profielindicatoren weer te geven. Met twee knoppen aan de bovenkant van de Raikiri Pro kunnen gebruikers halverwege het spel van profiel wisselen. Bovendien kunnen vier knoppen links en rechts achter worden geprogrammeerd voor opdrachten in de game, zoals sneltoetsen of om de gevoeligheid van de joystick aan te passen. Gamers kunnen zelfs trillingen, dode zones en andere instellingen aanpassen via de Armoury Crate-applicatie op Windows. Bovendien kunnen gamers met fysieke trekkervergrendelingen de maximale activeringsafstand van de linker en rechter trekker instellen. Tot slot is de controller voorzien van een ESS DAC voor meeslepend geluid, evenals een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en een mute-knop.

ROG Destrier Ergo gaming stoel: Ergonomisch en ontworpen voor alle scenario’s

De ROG Destrier Ergo gaming stoel is een gloednieuwe wrap-around behuizing met de futuristische esthetiek van een cyborg, en maakt uitzonderlijke niveaus van aanpassing mogelijk om maximaal comfort te garanderen tijdens gamesessies. Gemaakt van een stijf aluminium frame, ademend gaas en comfortabel PU-schuim, biedt het uitzonderlijke steun en comfort. Hij beschikt over hoofd- en lendensteun en luxe PU-armleuningen met een speciale verhogingsstand voor mobiel gamen. Er is zelfs een afneembaar akoestisch paneel dat spelers beschermt tegen afleiding voor totale onderdompeling.

Een compacte en krachtige gaming desktop:

ROG G22CH: Compromisloze vuurkracht in een compact chassis

De ROG Strix G22CH heeft een compact ontwerp van slechts 10 liter dat ongelooflijke compatibiliteit van componenten mogelijk maakt zonder de voetafdruk te vergroten. Deze voor de luchtstroom geoptimaliseerde structuur kan zowel lucht- als vloeistofkoeling ondersteunen, waarbij beide opties gemakkelijk in het compacte chassis kunnen worden geïntegreerd. Gebruikers kunnen vol vertrouwen tegelijkertijd gamen en streamen, dankzij de ongelooflijke kracht van de 13e generatie Intel Core i9-processor en de nieuwste NVIDIA GEFORCE RTX GPU. Een intuïtief ontwerp zonder gereedschap maakt het onderhouden en upgraden van alle belangrijke pc-onderdelen een fluitje van een cent, ondanks het kleine formaat. Robuuste software-ondersteuning omvat: RGB Aura Sync, Two-Way AI Noise Cancelation en Dolby Atmos immersief geluid.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici