Showdown, seizoen 2 van Riders Republic, is nu beschikbaar

0
222

Ubisoft heeft aangekondigd dat « Showdown », seizoen 2 van Riders Republic, morgen verkrijgbaar is op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation®4, PlayStation®5*, Stadia, en op pc via de Ubisoft Store en Epic Games Store.

Om het nieuwe seizoen te vieren, kunnen spelers kennismaken met de nieuwe Showdown-arena met een eigen multiplayer-stand: een elektrische 6v6 waarin twee teams het tegen elkaar opnemen om zo veel mogelijk bliksemschichten te verzamelen terwijl ze nieuwe speeltjes gebruiken die nieuwe gameplay-mogelijkheden zullen bieden.

« Showdown » zal spelers ook toelaten om te strijden in nieuwe Mass Races en speciale outfits te ontdekken, sessie markers en de gloednieuwe Manual Mode om in stijl op een enkel wiel te rijden. Ze zullen zich ook kunnen aansluiten bij een specifieke vriendenlijst in het spel en hun eigen gemeenschap kunnen creëren met de nieuwe clan-functie.

Het format van dit seizoen is anders en introduceert zeven wekelijkse uitdagingen waarbij spelers exclusieve beloningen kunnen vrijspelen en kunnen deelnemen aan live evenementen en activiteiten, zoals het Rabbids Takeover-evenement vanaf 18 mei.

Spelers met de Jaar 1 Pass krijgen vroegtijdig toegang tot twee speeltjes voor dit seizoen: de Spider en de Juggernaut**. Beide speeltjes en het exclusieve Sniper-speeltje zullen ook verkrijgbaar zijn als bundel in de Showdown-modus. Spelers kunnen de Year 1 Pass krijgen door de Gold of Ultimate Edition van Riders Republic te kopen of als een aparte aankoop. Een welkomstpakket met een nieuwe legendarische outfit en 2300 Republic Coins zal ook apart worden verkocht.

Ten slotte krijgt iedereen die heeft deelgenomen aan de Twitch Drops-campagne op de Zerator-stream tijdens ZLAN, die plaatsvond van 8 tot 10 april, zijn in-game t-shirt bij de start van het seizoen.

Meer informatie over Riders Republic Seizoen 2, Showdown, is te vinden op: https: //ridersrepublic.com/showdown

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici