Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge zal verkrijgbaar zijn in een fysieke editie

0
129

Merge Games, Dotemu, ontwikkelaar Tribute Games en Just For Games kondigen met trots aan dat Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, de nieuwste game in de « Ninja Turtles »-licentie, zowel een Standard als Collector’s fysieke editie krijgt.

Just For Games zal met genoegen deze fysieke versies van het spel in Frankrijk distribueren, die beschikbaar zullen zijn na de digitale release van het spel.

Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael worden samengebracht in een nostalgische beat’em up brawler. Het ontwikkelingsteam heeft bevestigd dat de Engelstalige stemacteurs uit de jaren ’80 animatieserie hun rol in het spel zullen hernemen.

Kijk naar de gameplay:

De unieke gameplay is gebaseerd op klassieke en tijdloze gevechtstechnieken van beat ’em up-experts Dotemu (Streets of Rage 4) en Tribute Games. In de nieuwe, uitgebreide gameplayvideo zie je hoe de Turtles de Foot Clan in de eerste twee levels van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge in elkaar rammen. De in schilden gehulde helden begeven zich in de straten van Manhattan op iconische locaties in New York City om het op te nemen tegen hun vijanden.

Na de digitale release zal Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge verkrijgbaar zijn in een Europese fysieke editie van Merge Games, evenals een collector’s edition van Signature Edition Games.

Meer informatie over de fysieke versies zal binnenkort worden vrijgegeven. Ga voor meer informatie naar de website van het spel https://www.shredders-revenge.com/

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge zal na de digitale release van het spel verkrijgbaar zijn als een fysieke Standard Edition en Signature Edition op consoles.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici