Yu-Gi-Oh! SPEYABLE CARD GAME: Dimensional Force Booster Set nu verkrijgbaar, doorbreekt de grenzen van de realiteit

0
185

Konami Digital Entertainment B.V. is verheugd aan te kondigen dat Dimensional Force nu beschikbaar is voor de Yu-Gi-Oh! Dimensional Force is de nieuwste booster set voor de Yu-Gi-Oh! De set van 100 kaarten bevat verschillende nieuwe thema’s en ook nieuwe kaarten voor oudere strategieën. Yu-Gi-Oh! ARC-V fans kunnen in de actie springen met gloednieuwe « Potartist » kaarten en een nieuw « Odd Eyes » monster, dat toevallig ook het allereerste Ritual Pendulum Monster is! Een nieuw Synchro Zombie Red Eye Monster maakt het ook mogelijk om strategieën uit het verleden te reanimeren. Het kan andere Zombie-monsters speciaal oproepen en zelfs zichzelf oproepen van het kerkhof!

Dimensional Force zit boordevol dynamische kaarten waarmee je de grenzen van een deck kunt verleggen. De set bestaat uit:

  • Een gloednieuw Link Monster dat Pendulum strategieën tot het uiterste kan verheffen!
  • Krachtige Synchro Monsters, waaronder een Level 11 Psychic Synchro Monster dat immuun wordt voor geactiveerde effecten van de tegenstander en een verwoestende aanval kan uitvoeren als zijn speler te veel levenspunten verliest.
  • Fusion Summoning met nieuwe « Predaplants » en « Hungry Venom » kaarten, klaar om de monsters van je tegenstander te verslinden.
  • Meer kaarten voor thema’s geïntroduceerd in Return of the Duelist, Storm of Ragnarok, Great Makers en meer.
  • Nieuwe kaarten voor het thema dat geïntroduceerd werd in de wereldpremière van Battle of Chaos.
  • En nog veel meer!

Dimensional Force Booster Set bevat 100 nieuwe kaarten: 50 gewone kaarten, 26 superzeldzame kaarten, 14 ultrazeldzame kaarten en 10 geheime zeldzame kaarten. Voor meer informatie, bezoek de officiële website. Tot op heden is Yu-Gi-Oh! JCJ wereldwijd verkrijgbaar met producten verdeeld in meer dan 80 landen en vertaald in 9 talen voor fans van alle leeftijden. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de JCJ en Yu-Gi-Oh! videospellen, bezoek :

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici