Black Desert: Halloween-evenement gelanceerd op alle platforms!

0
414

De Koreaanse uitgever en ontwikkelaar Pearl Abyss viert deze oktober Halloween op alle Black Desert platforms(pc, consoles en mobiel). Vanaf deze week verandert Pearl Abyss Black Desert in een gruwelijke plek met een Halloween-evenement, activiteiten boordevol beloningen en ijzingwekkende uitverkoop voor spelers op alle platforms. Fans van de hit MMORPG kunnen zich nu voorbereiden om betoverd te worden door dit betoverende Halloween-feest

Navigeer door griezelig Marniland op PC

Marniland, het Halloween-themapark van Black Desert, maakt zijn triomfantelijke terugkeernaar PC! Midden in de duisternis verschijnt Isabella, de duistere heks, die iedereen die haar nadert de stuipen op het lijf jaagt. Dappere avonturiers moeten zich verenigen om haar te verslaan en een deel van haar begeerde buit op te eisen

Andere angstaanjagende uitdagingen wachten op spelers

 • Een spannende race! in de kippenvelverwekkende uitdaging “1, 2, 3 Soleil!” loodsen spelers dreigende robots naar de finish.
 • Een kwaadaardige robot! innocence n°12, de duivelse creatie van gekke wetenschapper Marni, komt tot leven in Marni’s vreemde themapark. Spelers moeten een ijzingwekkend spel van steen, papier en schaar spelen om de robot te verslaan.
 • Nieuwe uitdagingen! spelers kunnen nu de Halloween Adventure Diary veroveren om een schat aan geweldige beloningen vrij te spelen.
 • Een nieuw avontuur! de enge Marniland quest-serie zal toegankelijk zijn.
 • Kortingen op Steam! fans kunnen tot 70% korting krijgen op de aanbevolen verkoopprijzen op Steam.

Om zich te wapenen tegen deze verschrikkelijke beproevingen, ontdekken avonturiers een reeks exclusieve Halloween-inlogbeloningen en dagelijkse bonussen van Marniland, die hen uitrusten met formidabele kracht voor gevechten, levensvaardigheden en paardentraining. Maar daar houdt de horror niet op; er doen geruchten de ronde in de stad die wijzen op meer adembenemende content volgende week!

Bekijk de officiële website voor informatie over seizoensgebonden evenementen en nieuwe outfits voor alle klassen

Gooi de dobbelstenen voor een onvergetelijke nacht vol angst op PlayStation en Xbox

Console gamers kunnen nu hun kostuums aantrekken en hun dobbelstenen klaarleggen: hetOccult Spirit’s Halloween Adventure bordspel wacht op hen. Ze beginnen aan een spannende zoektocht met verleidelijke beloningen om alert te blijven. Ze moeten het opnemen tegen een monster genaamd Fright, dat willekeurig verschijnt in de hele wereld van Black Desert (behalve Valencia). Dit monster laat voorwerpen vallen zoals de Black Cloth [Event], Memory Fragment, Ancient Spirit Dust, Black Crystal Shard en vele andere angstaanjagende voorwerpen. Personages van alle levels kunnen de Fright bevechten en verslaan, die zich aanpast aan de kracht en vaardigheden van de speler. Als spelerspersonages level 56 of hoger zijn, verschijnt er een krachtigere versie van het monster in de wereld

Andere verrassingen zijn

 • Nieuwe beloningen! schattige en griezelige Halloween-poppen zijn gearriveerd. Spelers kunnen een pop combineren met inpakpapier om waardevolle beloningen te ontvangen.
 • Ervaring! de Mysterieuze Ridder zal spelers in monsterzones verrassen met enorme vaardigheid EXP-buffs.
 • Een gemeenschapsevenement! een community event waar avonturiers Halloween-thema screenshots kunnen maken.

Bezoek de officiële website kom meer te weten over andere angstaanjagende functies!

De feestelijkheden op Mobile: pompoenen kweken, schatten zoeken, Halloweenpoppen verzamelen en nog veel meer verrassingen

De avonturiers van Black Desert Mobile zullen de hele maand door tal van nieuwe activiteiten beleven. Spelers zullen kunnen genieten van nieuwe content

 • Reken op jezelf! met Kayal Nesser’s Treasure Event Chests kunnen spelers geweldige aanbiedingen krijgen voor Group Execution Tickets, Akrad en nog veel meer.
 • Versla! tijdens het Halloween Pumpkin Patch-evenement gaan spelers de strijd aan met monsters om eventvoorwerpen te verzamelen en deze in te ruilen voor verschillende beloningen, waaronder deAxis of Chaos, de [Abyssal] Adventurer’s Relic Chest en de [Abyssal] Adventurer’s Accessory Chest.
 • Moed! avonturiers kunnen het questdagboek voltooien om de Halloween Chest of Chance te ontvangen en verschillende beloningen te krijgen.
 • Verzamelen! avonturiers zullen ook de quests voltooien om Halloween Ghost Dolls te verkrijgen door in te loggen en ze te ruilen voor verschillende prijzen, waaronder het [Choice] Dream Horse Challenge Chest item, Badge: Bewitched Looney (Tier 6) en andere verrassingen.
 • Puzzel! (vanaf 24 oktober): Spelers moeten missies voltooien en puzzelstukjes verzamelen om ze in te ruilen voor de Gouden Halloween Schedel en waardevolle beloningen in de game.

Kijk op de officiële website voor meer details over de Halloween-festiviteiten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in