Kona II: Mist is nu verkrijgbaar

0
427

Het wachten is voorbij: Kona II : Mist, de gloednieuwe verhalende avonturengame voor de eerste persoon, is eindelijk verkrijgbaar!

Kona II: Mist speelt zich af in een landelijk noord-Canadees mijnlandschap in de jaren 70. Je kruipt in de huid van detective Carl Faubert, die de mysteries probeert te ontrafelen die boven het dorp hangen terwijl hij vecht voor zijn eigen voortbestaan

Je moet vechten om te overleven in de Mist, die de realiteit van de regio vervormt, en in de meedogenloze wildernis. Misschien kom je erachter dat je niet de enige bent

Kenmerken van het spel

  • Verkennen: Verken het uitgestrekte fictieve gebied van Manastan in het noorden van Canada en baan je een weg door het dorp… of wat er nog van over is. Zoek naar aanwijzingen in houten hutten, bezoek nabijgelegen locaties op je trouwe hondenslee en bevaar de omliggende meren.
  • Onderzoek: Volg je aanwijzingen en ontdekkingen heel nauwkeurig. Raadpleeg het dagboek van Carl Faubert en stel je detectivevaardigheden op de proef. Kun jij het mysterie achter de Mist ontrafelen?
  • Overleef: De Mist is meedogenloos: een ijzige sneeuwstorm, gevaarlijke wilde dieren en verontrustende nachtmerries. Bereid je voor om te overleven.
  • Leef: Bij elke stap die je zet, ontvouwt zich een rijk verhaal. Vind en inspecteer voorwerpen, brieven en documenten, terwijl een alwetende verteller je reis naar Manastan vertelt.

Kona II: Mist is verkrijgbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in