Black Desert Online maakt zich op voor de feestdagen!

0
242

De Koreaanse ontwikkelaar en uitgever Pearl Abyss heeft vandaag aangekondigd dat de woestijnregio ‘Ulukita ‘ van Black Desert Online op woensdag 29 november wordt uitgebreid met een derde monsterzone en een nieuwe reeks quests, in het hart van een conflict met een koninklijke familie. Vanaf morgen organiseert Pearl Abyss een reeks evenementen met wapens, uitrusting, upgrades en waardevolle beloningen voor avonturiers in afwachting van de update.

Voor een beperkte tijd is Black Desert Online 90% afgeprijsd op Steam van nu tot 28 november en op de officiële website van 22 tot 29 november. Kleding en goodies kunnen worden gekocht in de Pearl Abyss merchandise shop.

Familievete in Ulukita

Welkom in Ulukita! Deze nieuwe zone, genaamd “Toevluchtsoord van de Duistere Disciplines” en gelegen in de zuidelijke regio van Ulukita, bouwt voort op de vorige zones “Stad van de Doden” en “Ruïnes van Tungrad”. Het hoofdverhaal van de zone draait rond de jonge prins Bareeds III van Mediah, die avonturiers in 2015 onder tragische omstandigheden hebben ontmoet! Spelers moeten het conflict tussen de prins en de premier onderzoeken en krijgen te maken met hevige gevechten en een eindbaas.

In de “Refuge of the Disciplines of Darkness” kunnen avonturiers de materialen verkrijgen die nodig zijn om de “Shoes of Ator” te maken. Dit zijn de laatste harnassen van hoog niveau in Black Desert, na het Armour of the Fallen God, de Helmet of Labreska en de Gloves of Dahn. Avonturiers kunnen kiezen tussen twee vaardigheden voor de Schoenen van Ator: schade beperken of ontsnappen.

De nieuwe Ulukita zone wordt aanbevolen voor avonturiers met 310 AP/420 DP (aanvalskracht, verdedigingskracht) of meer. De hoofdzoektocht wordt volledig nagesynchroniseerd door acteurs en bevat geïllustreerde cutscènes zoals in Land of the Radiant Morning.

headerImage

Vecht met je vrienden in de Arene de Solare

Het PvP-gedeelte van de update introduceert een permanente trainingsmodus voor deSolare PvP Arena. In deze nieuwe aanpasbare modus, die alleen op uitnodiging toegankelijk is, kunnen spelers hun eigen teams vormen en matchmaking uitschakelen. Avonturiers kunnen met nieuw elan de strijd aangaan om hun gevechtsvaardigheden aan te scherpen terwijl ze items en beloningen zoals zilver en parels verdienen. De trainingsmodus en Solare Arena-aanpassingen worden respectievelijk op 29 november en 6 december bijgewerkt.

Thanksgiving, Stenen van Overvloed en de start van hartveroverende evenementen

Black Desert avonturiers kunnen tot 6 december deelnemen aan drie verschillende Kerst evenementen om plezier te hebben en beloningen te winnen!

– Duizend harten fladderen op het Calpheon Bal! tot woensdag 6 december kunnen avonturiers“Zegels van de dappere Calpheon” verkrijgen door elke dag 30 tot 120 minuten in te loggen in de aanloop naar het Bal van Calpheon. Met deze voorwerpen kun je meedoen aan een directe prijstrekking waarmee je waardevolle voorwerpen kunt winnen. Voor degenen die geen cadeaus winnen, kunnen spelers“Inspirerende Calpheon Munten” krijgen (100% kans), die kunnen worden ingewisseld voor verschillende beloningen zoals J’s beroemde Hamer van Loyaliteit! In beide gevallen winnen spelers.

Thanksgiving Hunt : Spelers kunnen twee weken lang, van woensdag 22 november tot woensdag 6 december, meedoen aan het Thanksgiving Hunt-evenement om de Wilde Kalkoenen te verslaan en de Zegening van Overvloed-buff en Kalkoenveren te winnen. Deze kunnen worden geruild voor Dream Horse ontwaakmaterialen in Velia.

Stenen verzamelen: Tijdens dezelfde periode van twee weken kunnen spelers‘Stenen van Overvloed‘ verzamelen door te jagen, verzamelen en vissen. Afhankelijk van het cumulatieve aantal Abundance Stones verkregen in alle regio’s, zullen avonturiers beloond worden met waardevolle items zoals de [Event] Splendid Chest of Shakatu, Cron Stone, [Event] Exciting Adventure Gear Box.

headerImage

Herfstuitverkoop / Toevoeging van Black Desert merchandise

Na de aankondiging van alle nieuwe releases geeft Pearl Abyss een grote, in de tijd beperkte korting van 90% op de officiële website en Steam-pagina, en voegt een nieuw assortiment kleding en merchandise toe aan de verbeterde winkel.

De herfstuitverkoop op Steam moedigt nieuwe spelers aan om Black Desert Online te downloaden voor minder dan £1, een ongelofelijke prijs voor een MMORPG.

Er iseen nieuw assortiment merchandise toegevoegd aan de online winkel, die momenteel in bèta is, waaronder nieuwe kleding en hoeden, Black Desert pluchen speelgoed en stijlvolle nieuwe posters (met daarop het Land van de Stralende Morgen en verschillende klassen). Shoppers kunnen 15% besparen op geselecteerde artikelen tijdens de Grand Opening Sale op aankopen die vanaf vandaag tot en met donderdag 30 november worden gedaan.

Black Desert is verkrijgbaar in meer dan 150 landen op pc, consoles en mobiel. Ga voor meer informatie naar de officiële website en volg de game op Facebook, X en YouTube.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in