Reik naar de sterren met de uitbreiding Spaceport voor Construction Simulator®, nu verkrijgbaar

0
260

astragon Entertainment en weltenbauer. Software Entwicklung kondigen met trots de lancering aan van Spaceport, de meest uitgebreide uitbreiding tot nu toe voor Construction Simulator®, de populaire simulatiegame. Deze nieuwe DLC is nu beschikbaar op pc, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One en brengt een gloednieuwe kaart met nieuwe klanten en een belangrijke nieuwe campagne naar de game: de bouw van een raketlanceerbasis en bijbehorende infrastructuur. Voor bouwfans die de hoofdgame nog niet bezitten, is de Spaceport-bundel ook verkrijgbaar in digitale winkels. Deze bundel combineert Construction Simulator® en de Spaceport-uitbreiding.

De lanceringstrailer voor de Spaceport-uitbreiding is hieronder te bekijken:

Over deSpaceportuitbreiding

  • Deze nieuwe DLC voegt een gloednieuwe onafhankelijke campagnekaart toe aan de game
  • Op deze nieuwe kaart staan de spelers de meest ambitieuze bouwcontracten uit de geschiedenis van de serie te wachten, waaronder de bouw van een raketlanceerbasis en bijbehorende infrastructuur
  • Een gloednieuwe setting: een tropisch schiereiland
  • Meer dan 40 uur extra gameplay
  • Verkrijgbaar voor €19,99 als losse DLC in digitale winkels
  • Ook verkrijgbaar als onderdeel van de Season Pass of samen met de hoofdgame in de Spaceport-bundel

De Spaceport-uitbreiding geeft spelers toegang tot een gloednieuwe campagnekaart. Spelers krijgen de kans om een raketlanceerbasis en de bijbehorende infrastructuur te bouwen op een tropisch schiereiland, te beginnen met de ontwikkeling van de wegen en leveringsroutes van het schiereiland, de bouw van een futuristisch onderzoekscentrum, een gigantische raketassemblagestructuur, een groot observatieplatform voor toeschouwers en een indrukwekkend raketlanceerplatform. Zowel in de singleplayer- als in de multiplayer-modus zullen spelers hun handen vol hebben aan de grote verscheidenheid aan individuele taken en de talloze zijmissies die beschikbaar zijn.

De Spaceport-uitbreiding biedt niet alleen het meest ambitieuze, maar ook het meest uitgebreide bouwwerk in de geschiedenis van de serie. Met deze DLC kunnen bouwfanaten zich verheugen op in totaal meer dan 40 uur extra gameplay.

Construction Simulator® – Spaceport Expansion is nu verkrijgbaar voor €19,99 als DLC op de pc, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One digitale winkels. Voor nieuwe spelers is de DLC ook verkrijgbaar als bundel met de hoofdgame met 19% korting, voor €44,53 op pc via Steam en €49,99 op PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One als onderdeel van de Spaceport-bundel.

De DLC is ook verkrijgbaar in de Construction Simulator® – Year 1 Season Pass, verkrijgbaar in digitale winkels voor €32,99. Naast de nieuwe Spaceport-uitbreiding bevat de Season Pass ook het SANY Pack met 15 machines van de Chinese fabrikant, de Airfield-uitbreiding, een helm en stickers die exclusief zijn voor de Season Pass, het JCB Pack met 6 bouwmachines van het beroemde Britse merk, het Cosmetic Pack #1 met extra uitrusting voor spelerspersonages, en het aankomende Cosmetic Pack #2.

Een overzicht van de verschillende aanbiedingen voor Construction Simulator® en de verschillende versies en uitbreidingen is hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in