Bullet Hell Collection Vol. 1 brengt drie Shmups samen in een fysieke Switch-editie in de herfst van 2024

0
146

Red Art Games, East Asia Soft, onafhankelijke ontwikkelaar Panda Indie Studio en Just For Games kondigen met trots de komst aan van Bullet Hell Collection Vol. 1 op Nintendo Switch in Q3 2024, een compilatie van drie geweldige shoot’em ups boordevol actie.

Maak je klaar om alles op je pad kapot te schieten met deze geweldige compilatie van 3 Shoot’Em Up-games gemaakt door Panda Indie Studio: Void Gore, Project Starship en Z-Warp.

Deze fysieke editie bevat een bonusposter met artwork van alle drie de games!

Over Bullet Hell Collection Vol. 1:

Project Starship

Een arcadegame met willekeurige mechanica. Geen twee ontmoetingen zullen hetzelfde zijn. Wie ben jij? Garret of Gwen? Red jij de wereld van de machtige Cthulhu? Leid je held door stormen van kogels, daag demonen en goden uit in een epische, adrenaline-gevoede strijd tegen het onbekende, waar alles duister en geheimzinnig is. Ga verder, vind het verborgen oog waar alles over waakt.

Leegte

Van de makers van Project Starship komt een nachtmerrieachtige nieuwe arcade shoot’em up ervaring. Void Gore plaatst je in de schoenen van een top-piloot die afdaalt in de levels van de hel en daarbij rijk wordt. Verdien munten door bovennatuurlijke verschrikkingen uit te schakelen in een spannende verticaal scrollende stijl. Geef ze vervolgens uit aan upgrades om in leven te blijven en bewijs je vaardigheden in de online leaderboards!

Overleef golven van vijanden om de volgende laag van geweld en wanhoop te bereiken, verzamel power-ups, vecht tegen steeds hardere vijanden en vermenigvuldig je score met meer kills. Overleef zo lang als je kunt en bewijs je vaardigheden als ultieme piloot. Het is tenslotte maar een simulatie… maar is dat wel zo?

Z-Warp

In het jaar 21XX werd een schip gebouwd en gelanceerd dat in staat was om de ruimtetijd te kromtrekken. Tijdens zijn eerste reis ging het schip verloren in de onbekende diepten van de ruimte. Als er een noodsignaal wordt ontvangen, is het aan jou, de meest ervaren piloot van de Z-Divisie, om het experimentele schip te vinden en de zwarte doos op te halen voor onderzoek. Deze missie brengt je naar een hels rijk waar je golven van duivelse vijanden moet overleven als je levend en zegevierend wilt terugkeren!

Z-Warp is een intense verticale shoot’em up in retro pixel art-stijl, met razendsnelle arcade-actie waarin blasters, bommen en KILLER-specials je enige bondgenoten zijn. Schiet demonische vijanden neer die je schip proberen te overrompelen met helse salvo’s en keer het tij in de strijd door je KILLER-wapen op te laden waarmee je alles in een kleine straal rond je schip onmiddellijk kunt vernietigen! Neem het op tegen gruwelijke eindbazen en probeer de hoogste scores te halen in de speltypen Story of Endless.

Lees meer over het spel op onze website:
https://www.justforgames.com/fr/bullet-hell-collection-vol-1-trois-shmup-edition-physique-switch-automne-2024/

Bullet Hell Collection Vol. 1 is in het derde kwartaal van 2024 verkrijgbaar als fysieke editie op Nintendo Switch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in