Galaxy XCover7 en Galaxy Tab Active5: de ideale mix voor bedrijven van nu

0
215

Samsung kondigt de nieuwe Galaxy XCover7 en Galaxy Tab Active5 aan. Deze smartphone en tablet zijn geschikt voor de meest veeleisende uitdagingen, zoals werken in het veld of onderweg waarbij 5G-connectiviteit, mobiele processorprestaties en een grote geheugencapaciteit vereist zijn.

Daarnaast beschikt de XCover7 over een krachtige camera en een groter scherm met hogere resolutie, terwijl de Tab Active5 gebruikt kan worden met vervangbare batterijen en No Battery Mode. Het is de perfecte mix voor een breed scala aan werksituaties, zoals productie, gezondheidszorg, detailhandel en de publieke sector.

“Samsung begrijpt dat bedrijven tegenwoordig apparaten nodig hebben die voldoen aan hun dynamische behoeften,” zegt Erik Seure, Head of Sales and Marketing B2B Benelux bij Samsung. “Daarom hebben we de Galaxy XCover7 en Galaxy Tab Active5 ontworpen, de ultieme robuuste apparaten voor in het veld. Deze apparaten zijn niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook duurzaam en veilig, waardoor ze de ideale metgezel zijn voor werknemers die in elke situatie verbonden, productief en veilig moeten blijven.”

Ideaal voor veldwerk

Met de Galaxy XCover7 en Galaxy Tab Active5 kunnen werknemers hun smartphones en tablets met een gerust hart gebruiken. Beide apparaten zijn water- en stofbestendig, geschikt voor veeleisende werkomgevingen zoals bouwplaatsen of magazijnen in de detailhandel. De Galaxy XCover7 is schokbestendig tot een val van 1,5 meter, terwijl de Galaxy Tab Active5 bestand is tegen een val tot 1,8 meter met behulp van de meegeleverde beschermhoes.1

De Galaxy XCover7 en Galaxy Tab Active5 zijn uitgerust met respectievelijk Corning® Gorilla® Glass Victus® en Corning® Gorilla® Glass 5, voor verbeterde robuustheid en krasbestendigheid. De aanraakgevoeligheid van de schermen kan worden aangepast2, waardoor de apparaten gemakkelijk te gebruiken zijn, zelfs door werknemers met handschoenen aan. Ze zijn ook uitgebreid getest voor gebruik met ontsmettingsmiddelen3.

Verbeterde functies

In een steeds digitalere wereld is het essentieel dat werknemers altijd verbonden zijn. De Galaxy XCover7 biedt snelle en betrouwbare 5G- en Wi-Fi 5-connectiviteit, terwijl de Galaxy Tab Active5 is uitgerust met 5G en Wi-Fi64. Hierdoor kunnen werknemers effectiever samenwerken. Bovendien zijn beide apparaten voorzien van snel opladen5 en vervangbare batterijen, waardoor downtime tot een minimum wordt beperkt.6

De Galaxy Tab Active5 werkt ook zonder batterij in de No Battery-modus7. Hierdoor kunnen werknemers het apparaat continu gebruiken, bijvoorbeeld in een kiosk of voertuig, en wordt de batterij gespaard in warme omgevingen. De Galaxy XCover7 en Tab Active5 zijn ook voorzien van POGO-aansluitingen. Werkplekken met POGO8 oplaadstations kunnen meerdere apparaten tegelijk opladen.

Het 6,6-inch scherm van de XCover7 heeft een groter oppervlak en een hogere resolutie dan vorige generaties. Het heldere 8,0 inch scherm van de Tab Active5 biedt een betere zichtbaarheid buitenshuis. Beide apparaten hebben een slank ontwerp met een lichtgewicht frame.

Maximale productiviteit en veiligheid

Het hogere luidsprekervolume9 van de nieuwe toestellen zorgt voor een goede verstaanbaarheid, zelfs in lawaaierige omgevingen. Met de programmeerbare toetsen10 kun je snelkoppelingen maken, en het snel scannen van streepjescodes via Knox Capture11 stroomlijnt het werk in magazijnen of het gebruik bij mobiele verkooppunten (mPOS)12.

De Galaxy XCover7 en Galaxy Tab Active5 worden geleverd met ondersteuning voor Samsung Knox Vault13. Knox Vault beschermt kritieke gegevens, waaronder vergrendelscherminformatie zoals pincodes, wachtwoorden en aanmeldingspatronen. Deze fraudebestendige, hardwarematige beveiligingsoplossing beschermt gebruikersgegevens tegen softwarehacks en hardwareaanvallen.

Beschikbaarheid

Beide producten zijn verkrijgbaar vanaf 10 januari 2024. De nieuwe Galaxy XCover7 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €359 en de Galaxy Tab Active5 voor een adviesprijs van €57914.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in