Destiny 2: Geralt of Riv teleporteert in de game voor het Seizoen der Wensen!

0
278

Bungie heeft de samenwerking met CD PROJEKT RED onthuld, die in-game beschikbaar zal zijn wanneer Season of Wishes op 28 november lanceert. Voor de gelegenheid kunnen Guardians in de huid kruipen van monsteruitroeiers met nieuwe cosmetische items geïnspireerd op Geralt de Riv. De crossover omvat pantserversieringen, een Spectre-romp, een schip, een Passereau, een interactie en een coup de grâce.

headerImage

Vanaf 24 november lanceert de Bungie Store zijn grootste promotie van het jaar, inclusief de terugkeer van eerder teruggetrokken Bungie Rewards (beperkte hoeveelheden). Deelnemers aan de promotie ontvangen het Black Star-embleem gratis bij elke aankoop tijdens deze periode. Tijdens de promotie geldt een vast tarief van $7 voor verzendkosten binnen de Verenigde Staten en €7 in Europa en het Verenigd Koninkrijk. De Bungie Store-actie eindigt op 1 december om 17.59 uur Britse tijd. Daarnaast is het nieuwe universele Wish-embleem vanaf 24 november te koop tijdens het Season of Wishes.

Destiny 2 contentkopers kunnen tot 28 november Eclipse en andere contentpakketten kopen op PlayStation, Xbox en Steam met tot 67% korting.

Spelers gaan Season of the Vow beleven, het laatste seizoen voor de lancering vanThe Final Form, waarin de Guardians het opnemen tegen de Witness en de saga van Licht en Duisternis tot een episch einde brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in